En iyi seyahat çantası hangisi ?

Aluminyum çanta al mutlaka. Çok yakışıyor BMW'lere ve KTM'lere. Ayrıca düştüğünde kırılmıyor olması çok güzel :)

Ruto'da çanta olmayabilir ama. Vites kolu, karter koruması vs. vardı yanılmıyorsam.

Ruto'da çanta olmayabilir ama. Vites kolu, karter koruması vs. vardı yanılmıyorsam.

Ayrica deli gibi bir parca aryorum ama bulamadim.Bu televeler in oraya takilan ''steering stop'' dene bir ucgen parca.Dusme esnasinda darbe siddetini emiyor.
BMW rider academy dahil heryere sordum.Yok oglu yok bu parca

Zaten resmi siteden siparis ettim az once , adamlar neler satiyorlar resmi sitelerinde,R1200GS icin .Turkiye'de ciddi bir baglantilari olmamasi kotu ama.Baksana r1200gs bu sene Turkiye'de encok satan motorlar arasinda Neyse ,herturlu tavsiyen icin tesekkurler.:cat:

Caponord guzel alet ama Aprillia Turkiye'de cok guclu degil duydugum kadariyla. Ben 500 km oldu alali.Ilk motorum ,oldukca mutluyum.Ilk basta vites kucultmelerde sorun yasadim.Ozellikle yokus asagi bir kac kez kic atti.Birde benzin gostergesi cok sacma.200 km gidiyorsun full depo dolu gosteriyor sonra birden ceyrek.Daha sonra rezerve geldiginde baya bir gidiyor sonrada tahmini mesafe uyarisi cikiyor.Sacma geldi bana.Ama dehset torku var ve inanilmaz dengeli:cat:

Çanta ve diğer aksesuarlarda da TOURATECH içerisinden kendine uygun olanlarını seçmeni öneririm ben. Fakat alternatif bazı şeyler için http://www.motorradzubehoer-hornig.de , http://www.wunderlich.de/ bu sitelerede bakmanı tavsiye ederim. HEPCO&BECKER in çantalarından Alu Exclusiv modeli de motorunda çok şık duracak aluminyum çantalardan birisi bence. Çanta seçiminde kesinlikle aluminyum çanta tercih etmen şık olur.

Son düzenleme:
İmkanın varsa orijinal BMW çanta setini ( depo üstü dahil ) öneririm.Hem hacim, hem de aeo dinamik yapı olarak sorunsuz.Ayrıca teleskopik olarak büyüyüp küçülebilmesi büyük imkan.Gereksiz yere kocaman çanta ile gezmeni engelliyor.

İmkanın varsa orijinal BMW çanta setini ( depo üstü dahil ) öneririm.Hem hacim, hem de aeo dinamik yapı olarak sorunsuz.Ayrıca teleskopik olarak büyüyüp küçülebilmesi büyük imkan.Gereksiz yere kocaman çanta ile gezmeni engelliyor.

tanesi 500 Avro'dan 1500 Avro :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar