top case markası ne olursa olsun ses yapar. gündelik kullanım için manyetik depo üstü çanta tavsiye ederim hem ses yapmaz hemde tak çıkar derdi yoktur. uzun yolculuklarda ise bmw markalı side case ler en iyisi. ayrıca bu iş için özel sırt çantalarıda var. onlarda çok kullanışlı özellikle ekstra koruma sağlıyo olmaları artısı. BMW 1200 gs biniyosan bence orjinal çanta kullan. 2. elleri gayet uygun fiyatlara bulabilirsin
top case markası ne olursa olsun ses yapar. gündelik kullanım için manyetik depo üstü çanta tavsiye ederim hem ses yapmaz hemde tak çıkar derdi yoktur.
babaçi;794561' Alıntı:evet barış abi manyetik depo üstü çanta beninde çok hoşuma gidiyor.
sirkeci de kappa marka buldum bir tane 55 ytl dedi fiyat nasıl?
dayanamadım atlicam çok ucuz çünkü ben bilmediğim bir markayı 75 liraya aldımr: üstel,k mıknatıslarıda o kadar yeterli değil eski bir harddiskin mıknatıslarını söküp takviye yaptım.
ben okuldayken fabrikaların bağışladığı server ın içindeki diski almıştım yüksekliği 20 cm kadar bişeydi bayağı büyüktü yani içinde 8 tane disk var hala durur bunun bir mıknatısı şimdiki harddisklerin boyu kadar bişey. br keresinde parmağım iki mıknatısının arasında kalmıştı kopacak sandım.![]()
Beğenmediğiniz Givi 46lt çantası 225 euro..... Arka çanta yan çantalar ve demirleri toplam 1600 ytlye geliyor....
Neden ve kim dalga geçsin?....
isabetli bi karar. arkadaşın yorumuna katılıyorumSahip oldugun motosiklet markasının kendi orjinal topcase ve sidecase'i varsa bence onlardan vazgeçmemek gerekir. Zira Alışmadık popoda don durmazmış.:cherry::queen::cherry: