En iyi seyahat çantası hangisi ?

Arkadaslar BMW R 1200 GS icin tavsiye edebileceginiz seyahat cantasi markalari var mi?Tsekkurler

bmw nin kendi çantaları en iyisidir ama bayağı pahalıdır farklı alternatif olarak givi nin değişik hacimlerdeki modelleride motorunun rengine uygun alırsan yakışır...35 lt givi kullanıyorum çok memnunum yanımda valiz olarakda taşıyorum...

Son düzenleme:
R1200 gs gibi bir alete civi veya diğer markalardan çanta takmanız abes olur.Bmw nin kendi orjinal çantalarını ve aksesuarlarını takın derim.Man otobüse Mercedes jant kapağı takmak gibi:cherry:
Yanlış anlamayın ama hem alay konusu olursunuz hemde motora yakışmaz.
Kazasız sürüşler.

Sevgili cbf 150;

Givi kendisiyle dalga gecilmesini seviyor ozaman:mrgreen: Cunku Givi R1200GS icin cantalar uretiyor.Ayrica Borusan Istinye'de bakima gelen R1200GS lerde GIVI topcase lere rastladim.Bu R1200GS sahipleri alem insanlar ya:D Sevgilerle kal

GIVI çantalar çok kaliteli, ben topcase'imden mesela çok memnunum..
Bence onlara bakın derim.. -turgut

Süper Moderatör (BBRR)
top case markası ne olursa olsun ses yapar. gündelik kullanım için manyetik depo üstü çanta tavsiye ederim hem ses yapmaz hemde tak çıkar derdi yoktur. uzun yolculuklarda ise bmw markalı side case ler en iyisi. ayrıca bu iş için özel sırt çantalarıda var. onlarda çok kullanışlı özellikle ekstra koruma sağlıyo olmaları artısı. BMW 1200 gs biniyosan bence orjinal çanta kullan. 2. elleri gayet uygun fiyatlara bulabilirsin

top case markası ne olursa olsun ses yapar. gündelik kullanım için manyetik depo üstü çanta tavsiye ederim hem ses yapmaz hemde tak çıkar derdi yoktur. uzun yolculuklarda ise bmw markalı side case ler en iyisi. ayrıca bu iş için özel sırt çantalarıda var. onlarda çok kullanışlı özellikle ekstra koruma sağlıyo olmaları artısı. BMW 1200 gs biniyosan bence orjinal çanta kullan. 2. elleri gayet uygun fiyatlara bulabilirsin

evet barış abi manyetik depo üstü çanta beninde çok hoşuma gidiyor.
sirkeci de kappa marka buldum bir tane 55 ytl dedi fiyat nasıl?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beğenmediğiniz Givi 46lt çantası 225 euro..... Arka çanta yan çantalar ve demirleri toplam 1600 ytlye geliyor....

Neden ve kim dalga geçsin?....

rup

Sahip oldugun motosiklet markasının kendi orjinal topcase ve sidecase'i varsa bence onlardan vazgeçmemek gerekir. Zira Alışmadık popoda don durmazmış.:cherry::queen::cherry:

top case markası ne olursa olsun ses yapar. gündelik kullanım için manyetik depo üstü çanta tavsiye ederim hem ses yapmaz hemde tak çıkar derdi yoktur.

VFR'mde 1-2 haftadır topcase'i hep takılı bırakıyorum (Givi Maxia), ve ondan kaynaklanan hiç rüzgar sesi duymadım. Durduğumda çok pratik oluyor diye takılı bırakıyorum artık. Kaskı koyacak yer derdi yok, alışverişte alınan şeyleri koyacak yer derdi yok, ve pek yakında, yağmurluğu koyacak yer derdi olmayacak.

Tank çanta ve yan yumuşak çantalarım da var, ama topcase daha pratik diye diğerlerini uzun yola saklar oldum.
Not: Bu topcase 2 günlük bir yol için 2 kişinin tüm eşyalarını rahatlıkla alıyor.

babaçi;794561' Alıntı:
evet barış abi manyetik depo üstü çanta beninde çok hoşuma gidiyor.
sirkeci de kappa marka buldum bir tane 55 ytl dedi fiyat nasıl?

dayanamadım atlicam çok ucuz çünkü ben bilmediğim bir markayı 75 liraya aldım :pr: üstel,k mıknatıslarıda o kadar yeterli değil eski bir harddiskin mıknatıslarını söküp takviye yaptım.

dayanamadım atlicam çok ucuz çünkü ben bilmediğim bir markayı 75 liraya aldım :pr: üstel,k mıknatıslarıda o kadar yeterli değil eski bir harddiskin mıknatıslarını söküp takviye yaptım.

al işte bi uyanık daha:mrgreen: demek hdd mıknatıslarını tek keşfeden ben değilim. kardeşim o nasıl mıknatıstır öyle incecik ama acayip yapışıyor.
çalıştığım kurumdaki bilgi işlemcileri sıkıştırıyorum şu anda 20 tane eski hdd topladım:queen:

ben okuldayken fabrikaların bağışladığı server ın içindeki diski almıştım yüksekliği 20 cm kadar bişeydi bayağı büyüktü yani içinde 8 tane disk var hala durur bunun bir mıknatısı şimdiki harddisklerin boyu kadar bişey. br keresinde parmağım iki mıknatısının arasında kalmıştı kopacak sandım. :p

ben okuldayken fabrikaların bağışladığı server ın içindeki diski almıştım yüksekliği 20 cm kadar bişeydi bayağı büyüktü yani içinde 8 tane disk var hala durur bunun bir mıknatısı şimdiki harddisklerin boyu kadar bişey. br keresinde parmağım iki mıknatısının arasında kalmıştı kopacak sandım. :p

bende sırt çantasının içine montaj yapmaya uğraşıyorum ama 55 ytl ye değermi? bilmem.

55 ytl ye satılan kappa çanta sirkecideki motor dükkanlarına alt sokaktan girince sağdaki ilk dükkan bilginize

Beğenmediğiniz Givi 46lt çantası 225 euro..... Arka çanta yan çantalar ve demirleri toplam 1600 ytlye geliyor....

Neden ve kim dalga geçsin?....

Yok sevgili Alp ben GIVI canta ile dalga gecmedim.BMW - GIVI uyumsuzlugunu one suren bir arkadasa yazmis oldugu yorumla ilgili kinayeli bir cevap verme ihtiyaci duydum

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim.Hepco-Becker 'in GOBI tip seyahat cantalari veya BMW nin orjinal seyahat cantalarina bakacagim.Saygi ve sevgiler:)

Son düzenleme:
Sahip oldugun motosiklet markasının kendi orjinal topcase ve sidecase'i varsa bence onlardan vazgeçmemek gerekir. Zira Alışmadık popoda don durmazmış.:cherry::queen::cherry:
isabetli bi karar. arkadaşın yorumuna katılıyorum

Alo,
orginal olmayipta, GS se yakisacak tek bir firma var! adi: touratech ... www.touratech.de de bakabilirsiniz! Alu-canta ve bez- cantalar mevcut...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar