200 $ aldığım Rottweiler cinSi canavar.

bu geCe aLdıĞım Rottweiler Canavar. şİmdİ ufak çok zararsIz ama büyüdüğü zmaan bbaday ın üstüne salcam. şaka bi yana çok sevdiğim ufakLığı ama bİ iSim buLamadIm. bi yardImCı oLun.

iŞte ufaqLığa kavuŞtum gİbİ hemen çekiLdim fotoLarı.

satofoto0018xt1.jpg

satofoto0023gl3.jpg

satofoto0024rk5.jpg

satofoto0022ti8.jpg

satofoto0019fn9.jpg

satofoto0020kx1.jpg

grnt002hx7.jpg

buda örnek vİdeo
[YT]i1-QjAQ1ch4&mode=related&search=[/YT]

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kaç yapıyo abi bu köpek:silent:

Rodaj'da nasıl besleniyo.:p

Bi pati yapsana.:p

Üff amma pahalıymış, üstüne biraz daha koysan motor alırdın.:p

Bi havlatsana, bakalım nasıl ses veriyo:p

Ölüyorum şu sese yaa, bende alıcam bunlardan:queen::queen::queen:

afyonda iken bende sibirya kurdu besliyordum 2 sene gözüm gibi baktım antalya ya gelirken orda bıraktım ismi paşaydı bu isim benim çok hoşuma gidiyor özellikle cinsi erkekse...

Kardeşim ; bu köpeği ÇoK ii eğitemezsen beş para etmez !

Ben de 2 tane wardı bundan :) anası bi de yawrusu :) anasını verdim ama yawrusundan pek hayır alamamıştım :) gerçi çok ilgilenememiştim ama öLe yani :)

pitbull besleyecisiyim bu tip köpeklerde kontrolü kaybedersen hakimiyet onun eline gecerse way haline diyorum suan pitbull um benim sözümden asla cıkmıo we 5 aylık olmasına rağmen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi rot çok iyi huylu köpektir ve enkolay eğitilen türlerden biridir her zman ona karşı sıkı ve sert olmak zorundasın taki şöyle 1.5 yaşını geçip kontrolün sende olduğunu tamamen anlayana kadar... ama köpeği çok ezme ozman sakata gelirsin köpek uyuz bişey olur.. bunalıma girer... komutları öğretirken dövmen gerekecek bi gazete kağıdıyla kuyruk sokumuna vur... eğer kerata işini gösterince sen tırsarsan vay haline... ozman kontrolü kaybedirsin...

neyse bunları bilip bilmediğini bilmiyorum ama yazayım dedim...

isim olarak

quen yada ozzy olabilir eski köpeklerimin isimleri ihtiyarladılar ve hakkın rahmetine kavuştular :(

dişimi erkekmi onuda yaz bari resimlerde dişi gibi gözüküyoda

kuyruk daha kesilmemiş,damarlar fazla genişlemeden kesilmesi gerekir aksi halde kanama ve bakımı zor olur:cat:

cok tatlı duruyo ya bende almak istedim ama evde beslemek cok zor bahçe olmayında adı max olsun dondurma gibi maks deil ama meks olarak seslences:)

dişimi erkekmi onuda yaz bari resimlerde dişi gibi gözüküyoda

erkek arkadaşım dişi köpei napayım:cat::rendeer:

kuyruk daha kesilmemiş,damarlar fazla genişlemeden kesilmesi gerekir aksi halde kanama ve bakımı zor olur:cat:

kuyruk kesimi hakkında bi bilgim yok daha 1 aylık iyice araştırıp erbabı na yaptırmak lasım. sünetçiye kestircek deiliz yhaa. bu bilgiyi verdiğin için saol:cat::rendeer:

he he he bunu salsan nolur salmansan nolur höytt dedimmi kaççak delik arar
:queen::queen::queen:

büyyüünce salcam be abi.:queen: bu arada avatarını deiştirmişin ne içio o adam süt mü kollarıda şişirmiş havayla.:queen::queen::queen:

kopeğin ismini çara koy rus çariçesi şu anda bu ismi bir tane barak cinsi av köpeği taşıyor onada bu ismi vermiştim

büyyüünce salcam be abi.:queen: .:queen::queen::queen:

bizim burada nicki oldctiyboy diye bi arkadaş var onun bahçede 2-3 tane çoban köpeği var sen salmaya gelirsen üstüme bende ondan yardım isterimtoplar bütün köpekleriniseninkinin başına:mrgreen:

bu arada avatarını deiştirmişin ne içio o adam süt mü kollarıda şişirmiş

hee sıkıldım avatardan evet supplement yani protein tozunu süt ile karışıtırıp içiyor hemen hemen bütün vücut geliştirmecilerin kullandığı bir maddedir.:cat:

bende de 6 balık...2 kedii...1 tane 80 kilo ağırlığında senbernard...1 tane 3.5 aylık pitbull kırması..1 tane ufak bir süs köpeği var ama tabiki hepsi aynı yerde değil..umarım o kepeği eğitirsin eğitmessen hantal hantal gezer başka bişey yapmaz...ama eğittiğin zmaan süper olur valla

hee sıkıldım avatardan evet supplement yani protein tozunu süt ile karışıtırıp içiyor hemen hemen bütün vücut geliştirmecilerin kullandığı bir maddedir.:cat:

Sende supplement protein tozunu süt ile karışıtırıp içiyomuSun.

abi kopeklerı severım burdaki abilerde doru sölemiş eğitmek için bazı kitaplarda var zorluk çekersen o el kitaplarından alırsın ve usda bi veteriner e göster bi check up olsun :)

isim demişsin ya HECTOR olabilir

he bide köpei kucukken bağlama buyuyunce zapt edemezsin kucukken sal ki buyudunde rahat etsin yavruyken baladıın zaman buyuduunde herkese saldırır

Son düzenleme:
haşmet bahap bir cüsseden canavar Bir adet Sivas KANGAL :queen: tek geçerim yaww.

haşmet bahap bir cüsseden canavar Bir adet Sivas KANGAL :queen: tek geçerim yaww.

köpek üzerine bende tek geçerim,rotweiller cinsi de besledim siz şimdi onun şekerliğine aldanmayın ilerde canavara dönüşüyor.iki adet kardeş ,çift tırnaklı kangalım var şu an üzerine binip gezerim tık demezler

Aman ha, rottweiler'ler birçok kişiyi paraladı, sahipleri mahkemelerde sürünüyor.
Bir an önce elden çıkarın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar