vah keewayimin başına gelenler
almayı düşünen arkadaşlar bu yazıyı okusun , şuan 9000 küsür kmde olan keeway superlight 150m hakkında düşüncelerim:
1- yan kapaklar sürekli olarak kırılıyor, fiyatı 30 ytl ve şuana kadar 3 adet almak zorunda kaldım, japonladım , silikonladım, her seferinde kırıldı, koptu , artık iple bağlamayı düşünüyorum, birisinde görmüştüm.
2- bi gün arka frene bastım : arka fren kampana kapağı kırıldı

40 ytl verdim.
3- bu motorla kesinlikle 90 kmden fazla hız yapamazsın , yaparsan titreşimden motor patlıcak sanıyorsun.
4- full depo (15 lt) benzinle 400 km civarı gidiyorum, o bakımdan çok iyi olduğunu düşünüyorum.
5- flaşör bozuk şuan ve yedek parça olarak bulunmuyor.sol sinyal çalışmıyor dolayısıyla.
6- ön cam o kadar ince ve dandik ki hemen kırıldı gitti zaten. şuan sirkeciden aldığım siyah ve sağlam bi cam var üzerinde 40 ytl.
7- vites kutusunun kapağı yolda giderken yine titreşimden dolayı kırıldı , motordan bi indim , yok

ona da 30 ytl verdim galiba, tam olarak hatırlamıyorum.
8- çantaları inanılmaz düzeyde dandik.
9- ben aldığımda 35 kmdeydi, 2150 ytl verdim, şuan 1500 ytl istesem satamam aleti.dolayısıyla çerez parasına satmamak için bitene kadar bende..
10- gidonu yükselteyim dedim, bu aletin debriyaj teli ve diğer aksamı hiçbir şekilde uzamıyor, belim bükülmesin kullanırken diyerekten biraz uzatabildim.
11- alan arkadaş şunu düşünsün : lahmacuncu scooterı tabir ettiğimiz motorlar senden çok daha hızlı ve geçemiyorsun onları
12 - herşeye rağmen tipi çok güzel , kullanmaya başladığımdan beri dikkat çekici ve asla fiyatını belli etmeyen şekli var..
şimdilik benden bu kadar..