[İst MT] Beklenen Bakırköy bölgesi buluşması / 10.09.2007 P.tesi Saat 20:00

town center in yerini bilmeyenler için kısaca tarif ediyim. e-5 üzerinden incirli köprüsünden bakırköy istikametine (bakırköy meydanına) giderken meydana 100 metre kala sağ tarafta. eski çavuşoğlu kolejinin olduğu yer diyebiliriz bir başka deyişle...

:pr::pr::pr: doğru ya o kadar önünden geçiyoruz adını okumak aklımıza gelmiyor:pr: bu arada listeye hanedan12 yide eklermisiniz :cherry: beraber gelmeyi düşünüyoruz..:cat:

anadolu yakasından gelmeyi düşünenler varsa beraber gidebiliriz.Yoksa tek basıma imkansız bulamam :) metehan abiyede sözümüz vardı oda geliyordur umarım.

evet arkadaşlar.. yarın iş çıkışı inşallah görüşmek üzere.. iki kişi orda olucaz inşallah..:cat:

ABAL ve HANEDAN12 de geliyormuş...
canları sıkılmış... :)
Güzel insan ..motorseverlerle bir arada olacaklarmış...
Saygı ve sevgiyle görüşmek dileğiyle....

evet arkadaşlar yarınki buluşmaya sayılı saatler kaldı...avrupa yakası bu kadarmıyız...? Güncel....

Super Moderator
evet arkadaşlar güncelleme yapılmıştır bilginize

yeriz yeriz nasıl güzel yapıyomu bari kefilmisin arkadaşa...:p
...:cherry:

evet kanka ben arkadaşa kefilim çok güzel yapıyorlar ben ağzıma sürmezdim acı diye ama burda yiyorum nede olsa kardeşimin yeri eheüeheü:p

Son düzenleme:
Town Centerin önü o kadar motoru alabilecekmi.Bana hafiften bir trafik karmaşası olacak gibi geliyor.Ayrıca çiğköftelerin adresi belli oldu alperden :p

Bi akşam da carousel in yanındaki balıkçılara gidip bi balık partisi verelim yav..
Pişşt Alpercan bi araştırma yaparsın artık evin de yakın nasıl olsa:)

alper gelmeyi çok istiyodum heleki çikköfteyi duydum yaa :pr::pr: yanarım ona
yanarım benim yerimede yee şöleee acılısından off off size iyi eğlenceler şimdiden.
İşte olduğum için o saatte gelemiyorum başka sefere artık.

Ben gelmek istiyorum ama town center çıkaramadım o kadar güzel tarife rağmen. Ama anladığım kadarıyla orası buluşma yeri ama orada nereye gidileceğinemi karar verilecek daha. Zaman kaybetmek yerine bence orada uygun bir mekan seçilse olmazmı fikir tabii

arkadaşımız organizasyonu yaparken geniş bir yer seçseydi çok daha iyi olacaktı.mesela galeriyanın önü gibi hem herkes bilirdi hemde trafik keşmekeşi olmazdı diye düşünüyorum..bende katılacağın en azından arzu ile bülenti tebrik ,içiç katılmaya gayret edeceğim.ama malesef motorsuz katılacağım biliyorsunuz benim ev b.çekmecede akşam 6.30da eminönünden çık b.çekmeceye gel oradan motoru al bakırköye gel zaman açısından büyük sorun olacak ..hele bu trafikte..maksat beraber olmak kaynaşmak..akşama görüşmek üzere..hoşca kalın

evimin 3 sokak yukarısında buluşuyorsunuz ama ben hem işte olduumdan hemde motorum olmadıında katılamıorum =(

bu arada mototal ve bmw dışında motor kiralayan bi yer bilio msunuz?

:pale::silent:
Arkadaslar ehliyet yok ama ama sizinle olmak istiyorum yaaa:salut:

Aksam bir GN 125 gorurseniz sasırmayın aranızda ehliyet yok ama beni korursunuz degilmi?
gitmek yada gitmemek iste butun mesele bu???

Super Moderator
Bi akşam da carousel in yanındaki balıkçılara gidip bi balık partisi verelim yav..
Pişşt Alpercan bi araştırma yaparsın artık evin de yakın nasıl olsa:)

tımam aldım ben mesajı sen merak etme:wiinkk::queen:

Town Centerin önü o kadar motoru alabilecekmi.Bana hafiften bir trafik karmaşası olacak gibi geliyor.Ayrıca çiğköftelerin adresi belli oldu alperden :p

bence motorlar konusunda sorun yok
en kötü ihtimal kaldırıma koyar bekleriz sonuçta orda kalıcak değiliz:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar