[İst MT] Beklenen Bakırköy bölgesi buluşması / 10.09.2007 P.tesi Saat 20:00

özgürlük meydanın da şöyle bir fotoğrafta çekiliririz hepberaber, hani ne süper olur.::stretche

uzun zamandır bende yoktum sıteyıde takıp edemıyodum :salut: ama pazartesı ve bakırkoy cok uygun geldı hem sızınlede tanısmıs oluruz sekızı bıraz gecebılır ama bende ordayımm:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yahu alper ıyıkı bakırkoylusun,cektın mılletı oraya:))))))))))aksılık olmassa bende gelıcem ama bulusma yerını bılmıyorum.

Alper-Tim kardeşim,
karşıda olması sorun değil ama, pazartesi akşamları yoğun iş oluyor, malum hafta başı. Orada olmaya çalışacağız:cat:
Bu akşam katıldığınız için de ayrıca şükranlar, hasret giderdik MT ile yaavv:)

yahu banada baya yakın ama bakırköyde okudum 6 sene town center ı çıkaramadım carousel in o taraftamı.. birde bu aralar baya sıkışığım bakalım yakıtı ayarlıyabilirsek gelirim..

town center in yerini bilmeyenler için kısaca tarif ediyim. e-5 üzerinden incirli köprüsünden bakırköy istikametine (bakırköy meydanına) giderken meydana 100 metre kala sağ tarafta. eski çavuşoğlu kolejinin olduğu yer diyebiliriz bir başka deyişle...

bula bula nöbetimin olduğu günü buluyorsunuz ya, helal olsun :pr:

neyse, henüz şoförlük refleksi olmayan ben, önce bakırköy'ü, sonra town center'ın önünü bulacak :silent: ölme motorum ölme :p herşeyde bir hayır vardır... avrupa yakasındaki diğer buluşmada görüşmek dileğiyle, size iyi eğlenceler :wiinkk: havalar soğudu, iyi giyinin :)

Super Moderator
arkadaşlar güncellemeyi yaptım
bulamıcaklar için adres tarifide yaptım haydi elleri görelim yok mu başka gelen

Alper dostum o gün gelmeden bikaç alternatif seçenek koyup tartışsak ne yapacağımızı hiç fena olmaz aslında...hani nereye gidilir nereye gidilmez gibi...:wiinkk:

dostum benim fikrim ataköyde kavaklı park diye bi yer war güzel ve nezih bi yer sizi oraya götüreceğim:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonunda bakırköy' de :queen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşe motorla gelmeyi unutmazsam bende size katılmak istiyorum.Net olarak yazın diyemiyorum ama aranızda olmaya çalışıcam.

Motor kiralamak isteyen arkadaşlar için bi link daha:
http://www.mototal.com.tr/

abi şimdimi söylüyosun yahu.. :queen::pr: daha önce söylesen cua günki buluşmaya motosikletle gelirdim cnm sıkılmazdı...:queen:

abi mototal ı şimdi aradım kiralık motorları yokmuş şu anda... :pr:

Son düzenleme:
Alper benide yaz,sen işten kaçta çıkıyosun belki senin oraya gelirim beraber
gideriz kaybolmamak için:mrgreen:

Super Moderator
Alper benide yaz,sen işten kaçta çıkıyosun belki senin oraya gelirim beraber
gideriz kaybolmamak için:mrgreen:

ekledim abi senide
ben sanırım 18:00 --18:30 gibi çıkarım kaybolmadan gideriz:p
çiğköftede yiycem ben o gün acaba çiğköfte seven başka kimse var mı:silent:

İşten direk gelirim bende yeni motorumla :p

Birde avrupa yakasında buluşalım... :)

Alper ben yerim çiğköfte seninle off şimdi canım çekti... :mrgreen:

Pazar günü yapsaydınız gelirdim HFC ve MT üyesi olarak:p Bizim HFC dekiler ikidebir Anadolu yakasında yapıyor hep kahvaltı hep kahvaltı gına geldi artık:queen::queen:

dostum benim fikrim ataköyde kavaklı park diye bi yer war güzel ve nezih bi yer sizi oraya götüreceğim:cat:

tamam kanka olurda ataköy diyosun inşallah kazık bir yer değildir...:cherry: birkaç fotosu varmı acep ilk mesaja yüklesen...:wiinkk:

çiğköftede yiycem ben o gün acaba çiğköfte seven başka kimse var mı:silent:

yeriz yeriz nasıl güzel yapıyomu bari kefilmisin arkadaşa...:p

İşten direk gelirim bende yeni motorumla :p

Birde avrupa yakasında buluşalım... :)

Alper ben yerim çiğköfte seninle off şimdi canım çekti... :mrgreen:

erketin yeni motorun hayırlı olsun dostum...aç bi topikde ordanda diyelim böyle kuru kuruya olmaz ZED750...:cherry:

Bülent açıcam topiği ama biraz bineyim fikir edineyim açacağım. :) Gün geçtikce daha çok seviyorum motoru... :)

Bu arada adım ertekin :p

Bülent açıcam topiği ama biraz bineyim fikir edineyim açacağım. :) Gün geçtikce daha çok seviyorum motoru... :)

Bu arada adım ertekin :p

Yaw ertekin yazıcaktımda klavye sürçmesi işte anla...:) bu arada naked motorlar için 140'dan sonra üstünde rüzgardan durulamıyo falan gibi laflar ediyolar...testinde en çokda bu soruya cevap ararsan sevinirim dostum...:wiinkk: eğerki dedikleri gibiyse 106 beygire ne gerek vardı motorda yaw haksızmıyım yani...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar