güzel başlayan ve acı bir kaza ile biten honda buluşması (fotolu)

Şu kasksız tekere kalkan arkadaş gruptan değildi sanırım... Çünkü böyle bir arkadaşın gruba kesinlikle alınmaması gerekir diye düşünüyorum...

Ayrıca kaç tane sürekli tekere kalkan motorcu gördüysem , hepsi de ya sakat kaldı , ya da öldü.
Bu tür hareketler güzeldir , fakat yerinde ve zamanında , gerekli korumalarla yapılırsa...

@aYe
genelde ss kullanıcıları tekere kalkar ya ondan bu olay direk ss suçlu buluyor.Ama bu olayda şu var ki biz 200 veya 300 metre sonra döneceğiz adam tekere kalkmış indirmiş v-storm bilmiyormuydu döneceğimizi, v-storm arkadan hızlanmış ve dönmek için yavaşlamaya çalışan repsole çarpmış olabilir...

arkadaşlar allahtan hiçbirinde kötü bişey yok hastaneden yanlarından geldikk ufak tefek sıyrıklarla atlattılar yanii

İşte içimizde kendini bilmez beynine oksijen gitmeyen motorcularda var.

O suçu olmayan dl 1000 sürücüsüne acıdım beyinsiz tekteker yapmaya çalışan bir sürücü yüzünden kaza yaptı belkide hayatını kaybedecek.

Güzel bir buluşma olmuştu.Şehir turu yapılması kararlaştırıldı ve sanırım 30-40 motosiklet şehir turu yolu yapmak üzere yola çıktık.Herşey gayet güzeldi, çevrenin ilgiside sıcaktı.Turun sonlarına gelmiştik.Son 200 m gibi bu arkadaşlar gaza asılmaya başladılar.Işıklara geldik ve yeşil yandı sola 180 derece U dönüşü yaptık, honda repsol hemen yanımdaydı. V-storm ise ortamızda arkadaydı.Repsol bir anda kafayı kaldırdı ve o şekilde gitmeye başladı, aynı zamanda gaz verip çekiyordu.V-storm da birden yanımdan fırladı.Ben döneceğim yere baktım ve hızımı ayarladım.Önüme baktığım anda ikisinin bir birine büyük bir gürültüyle çarptığını gördüm :pale: Eğer çok hızlı olsaydım bende onlara çarpa bilirdim.

Çarpmanın etkisiyle bir anda motosikletletler havada dağıldı, parçalar uçuşmaya başladı.Repsol sürüklenerek, Honda Civic marka otomobile çarparak durabildi. Otomobilin önünde duran insanlar kaçarak kendilerini kurtardılar.Otomobilin sahibi kaçmakla birlikte repsolün üstünden atlayarak bacaklarının ezilmesinede engel oldu.Hemen motosikletlerden indik.Yolu trafiğe kapattık.Kaza yapan arkadaşlar hareketsiz kaldılar.Ambulans çağırıldı.Bu arada birbirine giren çok saygılı arkadaşlarda vardı.Yerde iki yaralı insan yatarken bu arkadaşlar kavga etmenin yollarını aradılar ve kavga etmeyide başardılar. :farao: Tam bu koşuşuşturma olurken aşağıda resmini gördüğünüzün arkadaşın (bugün orada çektim ) kaza haberini aldık.Kendisinden haberim yok fakat kaza yaptığı makineden benzin akıyormuş.Kazanın durumunu siz tahmin edin.

Herşey durgunlaştı ve Lüleburagaz grubu olarak 12 motosiklet Tekirdağın yolunu tuttuk.

Sahilde birşeyler içtikten sonra Lüleburgaza doğru yemek, yemek
üzere yola çıktık.Yemeğimizi yedik ve tekrar son durak olmak üzere Lüleburgaza dönüş yaptık.Kısa bir süre'de Lüleburgaza vardık.Lüleburgaza 10 km mesafede 600 ve 1000 cc lik makineler hıznı arttırarak beni uzakta bıraktılar ve yanlarına ışıklarda yetiştiğimde bir acı olayda burada gördüm. 600RR duramayarak 600F ile 1100XX'in arasına girmişti.(100-110 km/h gibi bir hızla) Makinelerin üzerindeki arkadaşlarım çarpmanın etkisiyle havaya fırlamış ve korumalar sayesinde 1 kişi haricinde kimseye birşey olmamıştı.1100XX'in arkasındaki artçı bayan arkadaşımızın ayağı sıkışmıştı ve büyük acı duyuyordu.Hemen motosikletten indim öncelikle daha kötü birşey olmaması beni rahatlatmıştı.Hemen ambulans çağırdım ve çağırdığım ambulans başka bir kaza gitmesi dolayısıyla gecikmişti.Yolda duran bir münibüs sayesinde arkadaşımızı hastaneye kaldırdık.Sonra olay büyümemesi için oradan dağıldık.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Bugün, KASK denen korumanın sayesinde 3-4 kişinin ölümden döndüğüne şahit oldum... :cat:

Herkese kazasız sürüşler dilerim...

Ne gezi olmuş be.Her hız yapan sürücü birilerinin canını yakmış.

Son düzenleme:
can kaybı olmaması sevindirici ama v-stroma yazık olmuş ya yerde görmeye dayanamam ben onu :)

...

öncelikle geçmiş ossun...
ama grup sürüşünde kendi zevklerimizi göz ardı etmeliyiz :cat:

Son düzenleme:
savaş a mı gittiniz yoksa geziye mi bu neya birbirine giren girene demek her mali güçü olan ss alabilir ama kullanamaz buda kanıtlanmış oldu.şimdi bu sitedeki motosiklete yeni başlayacak arkadaşlar ne düşünecek buyrun...........

Ondan sonra biz de motosiklet e olumsuz yaklaşanlara karşı mücadele verelim duralım...Nereye kadar?:pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ogrencilik yillarinda lunaparkta panayirda cok calistim ve aklima carpisan arabalar geldi. Nedir bu boyle, tek bir kaza da degil hani gun icinde cok kisi zarar gormus, zarar gormeyen katilimcilar da psikolojik olarak gerilmistir zaten fazlasiyla.

çok geçmiş olsun arkadaşlar inşallah bidaha tekrarlanmaz sizin gibi bilinçli motor sürücüleri kazaları yaparsa gerisini siz düşünün

O suçu olmayan dl 1000 sürücüsüne acıdım beyinsiz tekteker yapmaya çalışan bir sürücü yüzünden kaza yaptı belkide hayatını kaybedecek.

V-Storm sürücüsünde sıyrık dışında birşey yoktu arkadaşlar.Kendisine bizzat kazanın oluş şeklini izah ettim.Arkasındaki artçı daha büyük darbe almıştı.Bütün suçu Repsola yüklenmesini doğru bulmuyorum.Çünkü repsolün kafa kaldırmasıyla V-Storm'da gaz asıldı ve girişe kada birlikte gittiler.Sonrada çarpıştılar.Repsole fazla yaklaşmamalıydı...

allah kazadan beladan korusun... Öyle saçma sapan hareketlere trafikte gerek yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar