Evvet Bülent ve Arzu kardeşime ömür boyu mutluluklar dileğimle birkaç resimde
bende.Mete beni kandırdı biz motorcuyuz diye salona girişte üstünü değiştirdi
tek motor kıyafetli bendim,ama Mete alacağın olsun elbet benimde elime bir
fırsat geçer.:
bak metehan abime, ilk defa bir organizasyona şort-sandalet gelmemiş :queen:
Evvet Bülent ve Arzu kardeşime ömür boyu mutluluklar dileğimle birkaç resimde
bende.Mete beni kandırdı biz motorcuyuz diye salona girişte üstünü değiştirdi
tek motor kıyafetli bendim,ama Mete alacağın olsun elbet benimde elime bir
fırsat geçer.![]()
Mete sen yandın,bittin,öldün,hatta AY'da yer ayırt kendine:queen::queen::queen:tabi ben adab-ı haşereye(pardon muaşere olacaktı) uygun olarak ordaydım...daha kotla nişana gelen kişi var bu melmekette...biz adam olmayız abi...bu melmeket AY' a falan çıkamaz paşam...ben bu abilerle aynı oksijeni paylaşıyom...günahım ne...:queen:
Mahvoldun sen Mete bu bana yapılırmı be:queen:abi valla yakıştıramadım sana .. iftira...yani bir nişan ortamına böle çılgın motorcu edasıyla dalınırmı...bizim örf adetlerimize aykırı bi durum ...sen tabi rehbersin Dünyayı dolaşmışın kendi adet geleneklerini unutmuşun...burası türkiye paşam...özel günlerde biraz üstbaşa dikkat edilir...yelekler falan altta kot...başta bilo arkadaşımıza hakaret...neyse benim nişanım değil sonucta...ama utandım şahsen ben...:queen:aranızdaki mevuzudur ben bilmem...:cherry::queen::queen:
sadece bu kelekmi var abi...başka bişiyde hatırlıyom ben...:queen:
Mete sen yandın,bittin,öldün,hatta AY'da yer ayırt kendine:queen::queen::queen:
Mahvoldun sen Mete bu bana yapılırmı be:queen:
Ömür boyu mutluluklar. Birbirinizden önce saygınızı eksik etmeyin. Sonra sevginizi yaşadığınız müddetçe mutluluğunuz eksilmez.
Syriana (Bülent) dostum ; Allah , Mutlu Mesut etsin. Ömür boyu mutluluklar diliyorum... :rendeer:
Söz vermiim ama eğer şartlar uygun olursa , düğününe gelmek isterim... :cat:
--- edit ---
Mete_han abi ile karşılıklı göbek atmak herkese nasip olmaz... :cherry:
omur boyu mutluluklar gerısı 10 yıl sonra benım basıma....
allah(cc)mesut etsin' bir ömür boyu el ele 'can cana olsunlar
mutluluk' sağlık dilerim.....
Allah tamamına erdirsin :rendeer: düğün insallah fazla gecikmez.. ablam 12 yıldır sözlü hala evlendiremedikr: aman aramizda kalsin soylemeyin kimseye kızıyo sona bana :queen:
allah bir omur boyu tek yastikta kocatsin,tabii arada yastigi degistirin,eskir :queen:
boyle haberler gorunce benimde evlenesim geliyo,yokmu bana uygun gelin adayi![]()
hayırlı, uğurlu olsun. allah tamamına erdirsin.
mutluluklar dilerim...
cenk...
syriana güzel kardeşim mutlu ve güzel bir dünya evine girmişsin..tüm içtenliğimle tebrik ederim ikinizi...:wiinkk::rendeer:![]()