bu pazar nerelere gidiliyor arkadaşlar,,var mı fikri olan,, benim pek çıkmaya niyetim yok. ama ..
ale:
ismail sevgiler sanamutfakta birivar.aloo cemaat-i müslimin.nerdesiniz ya mt eraatı kayıp.cüneyt abe farkındamısın bilmiyorum ama mt de tek 600 bende.
bu ne demek oluyor..yaniiii en büyük hacimli ve en cok ivmelenmeye sahip motor bende olmuş oluyor.havan batsın emi deme abi,doğrusu bu.kahretsin 954 gerçeği başlamadan hayal oldu.600 rr olsa ne yazar...ama gaza getiriyom seni farkındamısın..boyna rüya görüyom.gecen gece yine bi rüya mağazanın önüne gelmişsin ben sonradan geliyorum beni bekliyorsun o da nesi camlarım kırılmış kim yaptı diyorum.. bana eksozu gösteriyon.nerdeeee o günleeeeeeeer.nerdeee..
arkadaslar az once kutahya-eskısehır yolundan yaklasık 30motorluk bı grup gecmıs..ablam 27 saymıs. kımdır bunlar bılen warmı??
eskişehirdekilere slmlar.çok istiyorum oraya gitmeyi ya.en yakın arkadaşım and.üniwersitesinde okuyor we çok sewiyor orayı.bende kaçıcam bi gün inş. o taraflara.racingciler çok mu oralarda acaba?!
racingci olmaz mı, çok tabi. dün şahit oldum.
hayal kahvesinde partileri vardı. abimlerle gittik.
gördük tanıdık arkadaşları. hepsi birbirinden çılgın :cherry:
dün bende oradaydım hayalin önünde lastikğin yarısını yaktım.... süper bi geceydi :cherry: