Evet hazımsızlık kötü bişeydir. Hazımsız bi şekilde birilerini atmak gibi.
Motokeyf TRT1e :mrgreen:
Motokeyf TRT1e :mrgreen:
Son düzenleme:
fb tv ye düzgün adam çıkmasını bekleme zaten![]()
Yazık tv8 hariç hiçbir kanalda adam gbi bir motosiklet programı yok.Kanal D yıllarca havacılık programı yaptı (kokpit) kaç tane pilot var Türkiye de bunu seyredio![]()
haklısın dostum.bende geçen gün tv8 deki programı izledim ve sayelerince kymco nun çin malı olmadığını öğrendim :wiinkk:
sunucu guzell ama azcık eblek konusuyor:cat:Bu programı ben de uzun süredir takip ediyorum ama bana tuhaf gelen birkaç şey var.
Kötüler:
1. Tanıttıkları hiç bir motorun kötü tarafından söz edilmiyor , her motor nedense harika mutlaka alınmalı. Bence eleştiriler objektiflikten uzak. Belki reklam gelirinden olmamak için firmaları küstürmemek için yapıyorlar ama seyirciye karşı dürüstlük daha önemli bence. (Bkz. BBC Top Gear programı. Sunucunun beğenmediği arabaya el bombası atıp patlattığı bölümler bile var.)
2. Motor tanıtım bölümünde tekerlekten sözederken sunucunun tekerleği , motordan sözederken motoru, benzinden sözederken benzin deposu göstermesi çok komik. Seyirciyi motor nerde bilmez ,teker nerde bilmez demek gibi oluyor.
3. Program çok kısa , gerçekten kısa.
İyiler:
1. Motor bakım bölümü reklam koksa da güzel.
2. Güzel bir sunucusu var
3. Ekranların tek motosiklet programı
Selamlar...
Vay bee. Düşünsenize; MT TV :cherry: