Allah tamamını erdirsin.çok sevindim Syriana tebrik ederim abicim
teşekkür ederim kardeşim darısı başına...
Syriana, henuz sizi tanimasamda, bilmiyorum hatirlar misiniz ben size ozel mesajla bir soru sormustum ve tez zamanda bildiklerinizi benimle paylasmistiniz. O zamandan kalma bir guven, bir hayranlik. Umarim bir gun tanisma imkani olur, size ve mustakbel nisanliniza mutluluklar diliyor, en icten dileklerimle tebrik ediyorum.
iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum...yardımcı olabildiysem ne ala...ne de olsa bilgi paylaşıldıkça büyür...inşallah bir gün tanışma imkanımı olur...kendine iyi bak...:rendeer:
evet arkadaşlarada söz verdiğimiz gibi kıssadan resimler...:wiinkk:
bahsi geçen malum kişiler...:cherry:
öncelikle masaya geldiğimde gördüğüm çiçeğin üstündekli yazıyı okuyunca hem çok şaşırdım hem sevindim hemde duygulandım...yaklaşık 2,5 senedir güzelim türkiye'min güzelim yollarını birlikte aşındırdığımız dostlarım kendileri gelememiş ama çok anlamlı bir çiçek yaptırmış...kendilerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum...iyiki sizin gibi değerli insanları tanımışım...çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız...:rendeer:
tanıdığımdan beri insanlığı kişiliği ve motosiklet kullanıcılığına hayran kaldığım halis abimde tatilde olduğundan dolayı gelemedi ama salona geldiğimde bizi vekilen bu buket karşıladı...teşekkürler halis abi düşünmen bile yeter...kendine iyi bak sağlam gel italya'dan...:rendeer:
sonrasında değerli dostlarım namıdeğer mete_han kardeşim ve ihsan hakan abim teşrif ettiler...mutlu günümde yanımda olduğunuz için teşekkürler dostlar...varlığınız yeterliydi...:rendeer:
sonrasında mete'ciğimle karşılıklı 9'8'lik göbek attık...:mrgreen: sonrasında teşekkür etti bana 2 kilo vermiş...:cherry:
arkadaşlar aynı gün sevgili boy(mehmet) kardeşimin doğum günü olduğundan hepinizi davet edemedim ama düğünde hep birlikteyiz inşallah...sağlıcakla kalın...