Beklenen kavuşma;kawasaki ER6n aldım.

amman deyim sana

aabi hayırlı olsun. kazasız belasız kayifli sürüşler diliyorum. ben de uzun zaman takılmıştım bu makineye. hatta sipariş aşamasına gelmiştim. ama erteledim bir süre daha.

bu arada hızlı bi geçiş yapmışsın. çok dikkatli ol. aman derim gaza gelme. şunu bil ki o makineyi tamamen tanıman biraz zaman alacak. sabırlı ol ve tecrübeli arkadaşlardan da bol bol fikir al.:cat:

muritu' Alıntı:
benzin biterse nolacak.. uyarıyordur heralde ama nasıl ??

Benzin bitmeden rezerve gecer...O zaman ya ışık yakar yada dijital olarak kademeli gösterir...Yeni nesil motorların çoğunda böyle....:cat:

Dostum hayırlısı olsun...Benzin göstergesiyle ilgili olarak us.manuel'de yazan: altta uyarı ışıklarıyla beraber devamlı yanan sönen bi FUEL uyarısı çıktığı(3.9 lt benzinin kalmıştır) ve 95 km normal şartlardada yol yapabileceği.Denemedim daha sadece 100 km deyim :)Mümkün olursa bu haftasonu bi 300 devirmeyi düşünüyorum...

Hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Hyosung'la başlayan serüven ER-5'e ordan ER-6n'e kaymış,güzel de olmuş.
Benim siyah inciyle ankara caddelerinde sürecez daha.
Yollarda görüşmek üzere.

hepinize birer birer teşekkür ederim.daha iyileri sizlerin olur inşallah:) lütfen gözünüz kalmasın:p hep beraber gezmek dileği ile...
buyrun kadran...

Motorun kullanimi gercekten cok guzel..tam bi touring motoru..sehir icinde de yormuyo..gerci daha 30 km yaptim :p
yarin bi Şile ye gitmeyi dusunuyorum.
Benzin gostergesi cok onemli diil..sadece alti biraz alcak oldugu icin kaldirima filan cikarken ona dikkat etmek lazim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun...cok güzel motor...gülel güle kullan...

Selam Erman abi motorun tekrardan hayırlı olsun, Yalova macerasından sonra motorlara karşı ilgi duymaya başladım senin tabirinle hastalığı kaptım.
Darısı başıma. :queen:
(Tanıyamadıysan Görkem)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.KEşke gsr 600 e de baksaydın.Bu alette güzel fakat gsr kadar atak değil sanırım.Ayrıca GSR 600 daha cüsseli. 15 milyara veriyorlardı.sıfırını.Bunun sıfırını kaça aldın? :silent: ama yakıtta seni üzmeyeceğini tahmin ediyorum.Km de nekadar yakıyor ER6N kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. Saygılar

biraz geç oldu ama hayırlı olsun:)grenajlar ve gösterge hariç benimkiyle aynı motor.motor süper bence şehiriçinde trafikte bi scooter gibi rahat teme çıkıncada çok tehlikeli bir hal alıyo.işte ilk başlarda bir ayna problemim vardı benimde çözdüm onu ince ayarlarla.ama en sevmediğim özelliği benzin göstergesi.koskoca kawasaki şuna bi gösterge koyamadımı ya anlamadım neyse.kazasız belasız sürüşler.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.KEşke gsr 600 e de baksaydın.Bu alette güzel fakat gsr kadar atak değil sanırım.Ayrıca GSR 600 daha cüsseli. 15 milyara veriyorlardı.sıfırını.Bunun sıfırını kaça aldın? :silent: ama yakıtta seni üzmeyeceğini tahmin ediyorum.Km de nekadar yakıyor ER6N kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. Saygılar

er6n in çekişi gsr ı döver :p :)
benden de geç bir hayırlı olsun :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin. Çok güzel bi seçim yapmışşsın en az yakıtla yüksek performans veren bir makina.

cok gusel walla-bızde o gunlerı gorebılcezmı acaba-cok merak edıom-hayırlı olsun-maşallah!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar