Bekliyorum hemşo.Seni unutmuşum nasıl da yakaladın :mrgreen::wiinkk:
kaçmazzz....ama bende seni unuttum...sende bana sitemde bulunsan haklısın...
Bekliyorum hemşo.Seni unutmuşum nasıl da yakaladın :mrgreen::wiinkk:
KaraVelioğlu;796269' Alıntı:cerrahi kardeş hadi gözün aydın 100msj devirdin site yöneticilerine sesleniyoruuum 100ü devirene elma armut vs mevsim meyvalarından şöyle bi sepet potbori yapın gönderin lütfen yani ayıboluyo veya bi tepsi baklava vs vs nebiliyim işte hayal gücünüzü çalıştırın:mrgreen:
şaka şaka herşey yolunda gidiyo![]()
11-By_moto=Mt'ye yeni üye olmasına rağmen aktif bi arkadaşımızdır sağlam bi motorcu olma yolunda ağır ve emin adımlarla ilerlemektedir gördüğüm kadarıyla
:cherry::cherry::cherry:Ledo abi şu senin avatarındaki kişiyi çok merak ediyorum; üye olmadığım zamanlar piaggio sayfasında senin yorumlarını okurken de dikkatimi çekiyordu abi açıklarsan sevinirim![]()
baska benı tanıyann yok muu aralardan cıksın bırı de sewındırık edın benı :mrgreen:
bu arada bu topicik cok guzel bi topicik....
mete_han abı valla darıldım hanı ben senın pandaları yasatma,barındırma,guzellestirme,evcillestirme kulübündendim :silent:ale:
hanı benı unutmazdın ? pandaların hafızası yarım olur derlerdıde ınanmazdım :mrgreen:
ayıp oldu valla hatırlamadın bırıcık kardesını![]()
:cherry::cherry::cherry:
Bunu başka soranlarda oldu...
Bu başlığın konusuna uygun olmasa da, cevap vereyim. Zaten başlığa Metehan girmiş nasıl olsa
Avatardaki adam, dünyada gelmiş geçmiş en ünlü gangster Al Capone'dur. :bounce:
baska benı tanıyann yok muu aralardan cıksın bırı de sewındırık edın benı :mrgreen:
bu arada bu topicik cok guzel bi topicik....
mete_han abı valla darıldım hanı ben senın pandaları yasatma,barındırma,guzellestirme,evcillestirme kulübündendim :silent:ale:
hanı benı unutmazdın ? pandaların hafızası yarım olur derlerdıde ınanmazdım :mrgreen:
ayıp oldu valla hatırlamadın bırıcık kardesını![]()
o unutmam der unutur..
beni de unuttuydu bi aralar.. Hüzün kelebeği işte.. :queen::queen::queen:
ah be cerrahim kardeşim ikimizde birbirimizi yanlış anlamamızdan dolayı küçük bi atışmamız olmuştu(sorsaydın söylerdim) ben aklıma gelip kul hakkı olmadığı halde senden bi helallik istedim forumlarda olduğun halde iyi kötü bişey yassaydın manevi bi olay çünkü daha iyi olmazmıydıcerrahi taktir ettiğim bi kişisin kafadan bi atışmamız olmuştu ama ozaman seni tanımıyodum olsun hakkını helal et![]()
:cherry::cherry::cherry:
Bunu başka soranlarda oldu...
Bu başlığın konusuna uygun olmasa da, cevap vereyim. Zaten başlığa Metehan girmiş nasıl olsa
Avatardaki adam, dünyada gelmiş geçmiş en ünlü gangster Al Capone'dur. :bounce:
Tanısırız insallah bir hafta sonu güzel kardesim. Bende istiyorum ama bu aralar biraz yogun geciyor iş güç falan. Seni tanımadıgım icin birşey yazamadım özür dilerim. ama tanısınca güncelleriz yazımızı :wiinkk::rendeer:
inşallah.aslında benim isteğim bir gün ayarlayıp çekmeköydeki mt cilerle buluşmak.Tencere vb... birçok kişi var burada.en kısa zamanda bi başlık açmayı planlıyorum ne dersin güzel olmazmı?beşyıldız tansaş alışveriş merkezinde buluşup birer çay içeriz.yada başka bir mekanda olabilir:cat:
lem ne msn'i.. Özel mesajlaşıyoduk o gün.. neyse unuttum sanma.. onu nasıl telafi edeceksin bakalım..yav geçen hatları karıştırmışım msnde Serhatı başka biri sandım hayırlı olsun diyorum başka biriyle alakalı mevzu tabi...
inşallah.aslında benim isteğim bir gün ayarlayıp çekmeköydeki mt cilerle buluşmak.Tencere vb... birçok kişi var burada.en kısa zamanda bi başlık açmayı planlıyorum ne dersin güzel olmazmı?beşyıldız tansaş alışveriş merkezinde buluşup birer çay içeriz.yada başka bir mekanda olabilir:cat:
serhat abi tatlıya bağlayalım gel...![]()
bağlayalım .. nasıl yapacaz...
Devam
Karakız Cidden kara. her an çıkıp gelebilir. mesafeler ve hava durumu onu bağlamaz.
[
2 kola bi gofletle....sende bana misketlerini ver....:queen: