Fazla yazacak birşey bulamıyorum, çünkü henüz birileriyle samimiyet kurabilmiş değilim. Ayrıca sivastanda gördüğüm ve bildiğim kadarıyla bu siteye fazla katılımcı yok malesef bu nedenle ne birileriyle tanışıp kaynaşa bildik nede uzak yakın herhangi bir mesafedeki bir yere gezi düzenleye bildik. Ama siteden çok memnunum. Modlar ellerinden geleni yapmışlar site için ve aynı zamandada bizim için. Kısaca tüm siteyi ve herkesi acıklamam gerekirse;
Binlerce insan var herkez farklı farklı ama aynı zamanda herkez burda birbirleri ile kardeş gibiler ve sevgili saygılı iyi insanlar paylaşmayı seviyorlar bildiklerini birilerinden esirgemiyorlar ve mümkün olduğunca herkez birbirine yardımcı oluyor. Açıkcası siteyi ve buradaki herkezi seviyorum... şimdilik bu kadar.Saygılarımla...
Binlerce insan var herkez farklı farklı ama aynı zamanda herkez burda birbirleri ile kardeş gibiler ve sevgili saygılı iyi insanlar paylaşmayı seviyorlar bildiklerini birilerinden esirgemiyorlar ve mümkün olduğunca herkez birbirine yardımcı oluyor. Açıkcası siteyi ve buradaki herkezi seviyorum... şimdilik bu kadar.Saygılarımla...