- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Öncelikle aklıma gelenleri yazayım....Daha sonra devam ederim....
Ankara tayfasından
1-Pro..... Gayet efendi, arkadaş canlısı, kıpır kıpır biraz uçuk bir tip.... Çok severim.....
2- R3N Evren..... Tertemiz bir arkadaş......Onuda çok seviyorum....
3- Şakulin.... Tam evcimen....Aramızda yenge olmasa daha yakın olucaz ama?.... Yenge kızıyor herhelde....
4- Rayjay.... Sevdiklerime bir tane daha.....Ağırbaşlı ne söylediğini bilen bir arkadaş daha...
5- Bart1969.... Herşeyi öğrenmeye çalışan, Hep aklında şüphe kalan ne doktoru olduğunu hala anlamadığım tertemiz efendi bir arkadaş....
6- Asfalt meleği...... Benim mz i kakaladığım
Şahıs.... Kurcalamadığı yeri bırakmayan ama hala ısrarla mz de mz diyen yegane adam.... Motorculuğu Mz den kapan adam.....
7- Erginbay..... Oda ankara geyiklerinden tertemiz bir arkadaş.....
Ankarada kim vardı aklımdan çıkmış yawwww....... Hepsini de yakınen tanırım aslında......
Neyse izmir tayfasına geçelim.....
1- Forrap..... Demeye birşey gerek yok.... Zaten ortada.... Pırıl pırıl genç...
2- Apv41 ..... İzmir Mt nin kurtarıcı elemanı..... Alo diyin kopar gelir... Tam bir dost , arkadaş.....
3- Büyük PİER Küçük zig..... Ben bu çocuğa bayılıyorum çok seviyorum.......
4- Chopperrider...... Tam bir motor hastası ...Motoru sattı 1 hafta olmadan krize girdi....En son konya da motor baba türbesine gitmişti.....
İzmirde de çok arkadaş var ama nickleri biraz uzun..Aklıma geldikçe eklerim.....
Genelde
1- Tubiş..... Antalya nın motor delisi.... Sakın bulaşmayın....
2- Panda......Sakın fıstık falan atmayın...Aç kalsın zayıflasın....
3- Smirnuf.... Bakımsız rus tarzanı...... Başka bişey diyemiycem dilim varmıyor...
4- Bbaday...Kendisini şahsen tanımamış olsamda dost canlısı bir arkadaş....
5- Kutucuk..... Msn de habire gire çıka bi hal oldu zavallım.... Başkası olsaydı silmiştim.... Bu ne kardeşim ding giriyo dong çıkıyo.....
O kadar çok arkadaş varki tanıdığım hepsi tertemiz arkadaş canlısı, seviyeli insanlar..... Şaşırdım ne yazayım başka.....
Herkezi seviyom ben yaaa.....
Ankara tayfasından
1-Pro..... Gayet efendi, arkadaş canlısı, kıpır kıpır biraz uçuk bir tip.... Çok severim.....
2- R3N Evren..... Tertemiz bir arkadaş......Onuda çok seviyorum....
3- Şakulin.... Tam evcimen....Aramızda yenge olmasa daha yakın olucaz ama?.... Yenge kızıyor herhelde....
4- Rayjay.... Sevdiklerime bir tane daha.....Ağırbaşlı ne söylediğini bilen bir arkadaş daha...
5- Bart1969.... Herşeyi öğrenmeye çalışan, Hep aklında şüphe kalan ne doktoru olduğunu hala anlamadığım tertemiz efendi bir arkadaş....
6- Asfalt meleği...... Benim mz i kakaladığım
7- Erginbay..... Oda ankara geyiklerinden tertemiz bir arkadaş.....
Ankarada kim vardı aklımdan çıkmış yawwww....... Hepsini de yakınen tanırım aslında......
Neyse izmir tayfasına geçelim.....
1- Forrap..... Demeye birşey gerek yok.... Zaten ortada.... Pırıl pırıl genç...
2- Apv41 ..... İzmir Mt nin kurtarıcı elemanı..... Alo diyin kopar gelir... Tam bir dost , arkadaş.....
3- Büyük PİER Küçük zig..... Ben bu çocuğa bayılıyorum çok seviyorum.......
4- Chopperrider...... Tam bir motor hastası ...Motoru sattı 1 hafta olmadan krize girdi....En son konya da motor baba türbesine gitmişti.....
İzmirde de çok arkadaş var ama nickleri biraz uzun..Aklıma geldikçe eklerim.....
Genelde
1- Tubiş..... Antalya nın motor delisi.... Sakın bulaşmayın....
2- Panda......Sakın fıstık falan atmayın...Aç kalsın zayıflasın....
3- Smirnuf.... Bakımsız rus tarzanı...... Başka bişey diyemiycem dilim varmıyor...
4- Bbaday...Kendisini şahsen tanımamış olsamda dost canlısı bir arkadaş....
5- Kutucuk..... Msn de habire gire çıka bi hal oldu zavallım.... Başkası olsaydı silmiştim.... Bu ne kardeşim ding giriyo dong çıkıyo.....
O kadar çok arkadaş varki tanıdığım hepsi tertemiz arkadaş canlısı, seviyeli insanlar..... Şaşırdım ne yazayım başka.....
Herkezi seviyom ben yaaa.....