Tanışalımmı?

Aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun.Hiç korkmana gerek yok fazla acımıycak:psadece derin nefes alıp-ver

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alp tunay abime smirnauf gibi bi eylence daha çıktı:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp tunay abime smirnauf gibi bi eylence daha çıktı:p

Haaaşa ...Nedemek bir arkadaşımız daha gelmiş....Hoşgelmiş....:rendeer::rendeer:

Smirnouf u karıştırmayın topiğe yaaa.... O kendi kendine yaşayan kımıl zararlısı....:queen::queen::queen:

Tekrar özür.... Bunlar geyik damarıma basıyolar..... :pr::pr::pr:

aramıza hoşgeldin:rendeer:iyi vakit geçirmen dileğiyle motor kullanmasını da bi çabukta öğenirsin umarım:) kazasız belasız sürüşler

oku unutma:?

Hoşbuldum..25 karakter....

Kçekmece.Motor miras değil bir borca karşılık alındı aslında satmayı duşunuyodum.Ama şimdi vazgeçtim gibi

Benden önce herkes yazmış zaten sana dıyecegım honda yada bmw nın ıstanbul suruş egıtım kurslarına katılıp gelıştırmen ılk once benım yaptıgım gıbı scouter dan basla trafige alış bıranda vitesliye gecersen değil polis amca bıle kurtaramaz seni bilgilerinize arz ederim...

Hoşgeldin,kazasız belasız sürüşler dilerim,ama arkadaşların sözlerini kulak ardı
etme mutlaka eğitim al sonra çık trafiğe.:)

Zaten motor vitesli deilki, zaten asla eğitimini bile alsam vitesli motor kullanabileceğimi zannetmiyorum.Vitesli arama bile kullanamıyorum.Sadece otomatik vites kullanabiliyorum.

Yaaa ben tanımadığım için sizin anlamıyorum muhabbetinizi...
hoş geldin sefalar getirdin
sırf iş olsun diye motosikletiyle tarla, bostan süren:mrgreen: bide üstüne üstük bunu avatarına yazan:p rusyalı bi arkadaş varda alp tunay abimizde espiri dehası bu arkadaşta ona devamlı ilham kaynağı oluyoda o yüzden
aman sen sakına bulaşma:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Zaten motor vitesli deilki, zaten asla eğitimini bile alsam vitesli motor kullanabileceğimi zannetmiyorum.Vitesli arama bile kullanamıyorum.Sadece otomatik vites kullanabiliyorum.

Merak etme yanlız değilsin......

Biri azraile randevu verir gitmez, Öteki yoldaki taşları bahane eder...... Bizdekilerde aynı....

Okuyacaksın burda neler neler?....:queen::queen::queen:

valla ben sadece motosikletimle alakalı yakınma msj çekmek için girmiştim daha çıkamıyorum bağımlılık yaptı

ooo hemde bayanmışsın.hoşgeldin öyleyse.umarın iki teker olayını kısa zamanda çözersin.:rendeer::cherry::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar