Tanışalımmı?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
25 kere too short 25 hosgeldiniz!

Ayağın uğurlu geldi ablacım,geyik derecesi en yüksek başlıklardan birine doğru dolu dizgin koşuyoruz.Ama bizi yanlış anlama sakın.Motorcu dediğin acık kayışı gevşek oluyo işte.İdare edicen artık:mrgreen:... (ha! ablada lafın gelişi bir ifade.Yolun yarısında birisi olarak ağız alışkanlığı diyelim.)

Gunaydın akşam erken çıktım netten şimdi başladım okumaya.Bende artık yavaş yavaş kayışı koparmaya başlıyım .Motorcu olmak kolay deil

aramıza hoş geldin ayşegül motorsiklet tutkusu içten geliyorsa çabuk öğrenirsin...

Ben çok motora bindim ben sürmedim tabi en son 2 hafta önce bindiğimde 230 km hızla gidiyoduk ve benim hayatım flim şeridi gibi gözümün önünden geçti.Zaten kelime-i Şehadet getirdim.O yüzden acaip gözüm korkmuş durumda .Herkesin motoru olmaz bende motor var kullanamıyorum.

Ben çok motora bindim ben sürmedim tabi en son 2 hafta önce bindiğimde 230 km hızla gidiyoduk ve benim hayatım flim şeridi gibi gözümün önünden geçti.Zaten kelime-i Şehadet getirdim.O yüzden acaip gözüm korkmuş durumda .Herkesin motoru olmaz bende motor var kullanamıyorum.

Öncelikle hoş geldin.motorun sanırım çelik -tiger 150 Bu motorda çok tireşim var diye biliyorum.tarzı sanırım cooper.Bayanlarda cooper nasıl durur bilmiyorum. :cherry: Peki kaça aldın motoru yada kaça saydınız :silent:

Hayır ya benmi yanlış biliyorum ama bendeki scooter Çelik tiger 150 aşağıda linkteki motorun aynısı rengide aynı.
http://www.platinmarket.com/demo/main/product_detail.asp?pro_ID=11&sub_cat_ID=0&cat_ID=24

pardon ben cooper tarzı sanmıştım :cyclopsan scootersa öğrenmen en fazla 5dknı alır.Eğer bisiklete binmeyi biliyorsan yani denge olayında sorun yoksa bunda farklı sadece pedal çevirmiyorsun :mrgreen: Bence korkma bilen birisi eşliğinde 5dkdan fazla zaman alıcağını sanmam öğrenmenin.:cat: Bu kadar korkma :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz kötü espiriydi özür

Son düzenleme:
Ben arabayı bile çok zor öğrendim.Babm araba kazası yapmıştı tabi bende içindeydim o korkumu yenemedim.Motorlada 2 tane kaza geçirdim küçük ana yine korkuttu o yuzden kullanmaktan kaçnıyorum sanki öğrenemezmişim gibi geliyor

Hoşgeldin...Kalıcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoş geldiiiin sefalar getirdiiiiin:rendeer: aman haaa motosikleti tam öğren meden trafige çıkma sakın malum türkiye yollarının bozuklugu ve magandalarıyla ünlüdür aman diyim ben saaa:cat:

Ben arabayı bile çok zor öğrendim.Babm araba kazası yapmıştı tabi bende içindeydim o korkumu yenemedim.Motorlada 2 tane kaza geçirdim küçük ana yine korkuttu o yuzden kullanmaktan kaçnıyorum sanki öğrenemezmişim gibi geliyor

ögrenirsin canım kimse motorcu dogmuyo ki biraz cesaret birazda heves beceriyi ve bilgiyi de katarsak çorbamıza :) olay tamam servise hazırdır:mrgreen: tecrübe de zamanla kazanılır :cat:

Son düzenleme:
hoşgeldin ayşegül ...
önce iyice öğren ondan sonra tadını çıkar motorcu olmanın ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hosgeldınn.25555555555

herkese selam.. bu akşam şans eseri barnies'te ekiple tanıştım...anladığım kadarıyla hepsi efendi, delikanlı insanlar(eee..motorcu dedin böyle olur zaten)..

yarım saat olsada beraber olmaktan keyif aldım...

diğer forum üyeleride kabul ederse, bende aileye katılacam..

görüşmaek dileğiyle,

emniyetli sürüşler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar