Tanışalımmı?

Merhaba arkadaşlar,
Tamamen tesaduf eseri bir motora sahip oldum :cherry:Bundan önceleri hep artçı olarak binmiştim motora.Bu siteyide takip ediyordum ama üye değildim.Hazır bir motorum olmuşken üye olayım dedim.Sozün kısası benide aranıza alırmısınız,motorum var ama sürmesini bilmiyorum korumalarımda tam zaten.Bu yakınlarda cesaretimi toplayıp kursa yazılmayı düşünüyorum.Çok korkuyorum ama bir yerden başlamam gerek dimi:cat:

Son düzenleme:
Aramızaaa Hoşgeldin Motorunda Hayırlı Uugurlu Olsunn Kazasız belasız sürüşlerrr :bounce:

Aramıza hoşgeldin.
İstanbul'un neresindensin ?
Ve motorun hayırdır mirasmı kaldı.

Hoşbuldum..25 karakter....

Kçekmece.Motor miras değil bir borca karşılık alındı aslında satmayı duşunuyodum.Ama şimdi vazgeçtim gibi

Son düzenleme:
Öncelikle MT ailesine hoş geldin. Güzel bir kurs alarak motor kullanmasını iyice öğren. Sakınolaki iyice öğrenmeden de kullanmaya çalışma . Şimdiden sana kolay gelsin. Tekrar aramıza hoşgeldin

Hoşgeldiiinnn Tanıştıkmı :) İnan eğer istanbulda oturuyor olsaydım sana sürmeyi öğretirdim fakat SİVAS tayım... :) Tekrar hoşgeldin en kısa sürede motosikletini kullana bilmen dileği ile....:rendeer: Heheheh yeni bir motorcu ama tesadüf motorcu....:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin arkadaşım motorun selesine bir kere oturunca bidaha inmek istemiyceksin :) Hele ki o sürüş zevkini bikez tadarsan...

hemen de öğrenmiş 25 karakter olayını :mrgreen:

hoşgeldin :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
(#1)
çelik_angel

Aktif (Online)
Motosikleti: çelik -tiger 150 ama sürmesini bilmiyorum:(
Kan Grubu: O Rh+
Tanışalımmı? - Bugün, 17:42 PM

Olmaz....Ben evliyim...:queen::queen:

Alp_tunay yine yaptın her zamanki gibi yapacağını:queen:

Aramıza hoşgeldinn kardeşim en kısa zamanda eğitim almış bi şekilde kendi güveni tam bi motorcu olarak trafikte görüşmek üzereee sen İstanbuldasın biz adanadayız ama gönüllerimiz bir nasıl olsa:rendeer:

(#1)
çelik_angel

Olmaz....Ben evliyim...:queen::queen:

Bayan oldugunu nerden biliyorsun :)
angel gecti ya kesin demişsindir icinde :p

Hoşgeldin Çelik_angel :silent: yahu ismini ya komple ingilizce veya turkce yapsaydın daha iyi olmazmıydı :)
Adın soy adın kimsin nerelerdensin kendinden bahset bakalım belki o zaman alırız aramıza :wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bayan oldugunu nerden biliyorsun :)
angel gecti ya kesin demişsindir icinde :p

Hoşgeldin Çelik_angel :silent: yahu ismini ya komple ingilizce veya turkce yapsaydın daha iyi olmazmıydı :)
Adın soy adın kimsin nerelerdensin kendinden bahset bakalım belki o zaman alırız aramıza :wiinkk:

Ne biiliim bayan olduğunu?....:p:p Siz her üyeyi bayan mı sanıyonuz yoksam?...:p:p:p

Öylesine espriydi işte...:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aman panda bu esprileri gormesin valla acayip yüklenir sana abi :queen:
Kart zampara dan tutta agzına geleni sayar :queen::queen:

Yaw tanışalımmı diye başlık açarsa ne yazarsın sen...... Ya he tanışalım dersin ya da yok ben almıyım dersin..... Demi.....:p:p:p

Hele bişey desin bak bende onun kirli çamaşırlarını nası döküyom ortaya... :queen::queen::queen::queen:

Alp ben tersini yazıp,"tanışalım,Oğuz Ben" diycektim.Gitti hazır espri:mrgreen:..

Ha bu arada,25 kere hoşgeldin çelik_angel....

Ya tam üye oldum bağlantımda sorun çıktı.Ancak düzeltebildim.Neyse bayanım.İsmim ayşegül zaten oturduğum yeri yazmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar