- Konu Yazar
s.a arkadaşlar 2. el bi motor alırken sizce km en fazla kaçta olmalı?bir de motoryapılan modifiyeler var arkaya çanta takıyorlar onlar arkaya birisi bindiğinde zorluk çıkarmıyor mu?
kilometre alacağın model markaya göre değişebilir,çin malı bir motorda 20.000 km fazladır ama özellikle enduro tipi motorlarda sorun değildir.arkaya takılan çanta artçıya sorun çıkarmaz.modifiye kişinin zevkine göre değişir senin hoşuna giden, benim veya bir başkasının gitmeyebilir:cat:
Arkaya takılan çanta artçının binerken ayağına kramp girmesini sağlar ayrıca içine birşey sığdırmakta çok zor ve gereksizdir bence.Sen otururken arkaya binecek kişi oldukça zorlanacaktır.
ewet arkdaşlarr motorumun yan çantalarının resimlerini çekdim! elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım.
İlk önce studio marka 2 adet yan çanta alıyorsunusbenimkiler gibi olması önemli çünkü diğer markalar çok büyük duruyor hoş olmuyor. Zaten resimler herşeyi açıklıyor arkadaşlar
arkadaşlar bağlantı noktaları şekillerde görüldüğü gibi; ön taraflar amartisörün üst kısmından şekildeki 's' çizen demir aparatla ve bu aparatla çanta arasında yeterli mesyi sağlamak için ara rulmalar kullanıldı; çantanın arka üst bağlamasından her iki çantayı motordan bağımsız olarak ve çamurluğun altından geçirerek motora ve birbirine paralel duracak şekilde demir ölcülü bi şekilde kesildi ve monte edildi. Sinyaller bu işlem sırasında söküldü uzatma demirleri ile sinyaller çamurluğa orjinal yerlerinden bağlandı, bu bağlantılar motorun orjinal geri dönüşüne olanak sağlayacak şekilde gerçekleştirdi.
Diğer bir projemiz orjinal sinyal lambaları yerine yan çantalara uygun yapıştırma sinyal lambaları projesiydi. Fakat bunun için yan çantaların delinmesi ve lamba ile kablo yeri açılması gerekiyordu. Bu nedenle yan çantaların hasar görmememsi için vaz geçildi. Şu an ki sinyallerin konumuda oldukça güzel.
Yan çantalar görünüş itibari le arkaya kimsenin oturamayacağı görüntüsü vermektedir. Fakat öz de böle değildir. Bu özellikle Ybr Süvarisi tarafından özellikle düşülmüş olup; tam tersi yan çantalar artçı için hiç bir engel teşkil etmemektedir.
arkadaşlar şimdilik bu kadar isteyen olursa daha değişk fotolar eklerim buraya![]()
Slm,babaçi bu çantaların markası neymiş ya ben de böyle bişey bakıyordum.![]()
Peki kardeş sen bu resimleri nerden alıntı yaptın,bizim sitedense temasastudio diye bir marka hakan abi ben sirkecideki dükkanlara tek tek girip sordum hiç birinde yok