metal müziğin çıkışıdır cruiser tabii ki ayrı bir asaleti olacak.Ama benim gibi bir rock müzik düşkünü ss koltuğuna bir kere götünü koydu sağolsun 35imi geçmem gerekecek sanırım
cruiser'a binmem için
Ben bugün ön-arka çamurluk ve depoya alev deseni(oldschool dediklerinden) yaptırdım. Yarında üzerine son kat parlak cila atılacak. Montaj bittikten sonra resimleri buraya koyacağım. Ama şablon olarak şu fotoğrafı verdim:
![]()
İşlem sırası şöyle:
1.Eski boya kazılıyor.
2.Astar boya atılıyor.
3.Airbrush uygulanıyor.
4.Vernik dedikleri bir kat uygulanıyor.
ledow classic nasıl bı motor acabaa burda fıyatını sordum enson bana olacağı fıyat 2900ytl cektıler ama pek duyulmamış dıe gerı vazgectım heavy arkadasım bu konuda bana yardım cı olursan sevınırım tşklerr
Bende Bir CRUİSER AŞIĞIYIMMM
Çok güzel özellikle kırmızı neonlar çok güzel duruyor gece. Ben hepsiburada.com'dan 30 cm olanından aldım, deponun altına yerleştirdim ve bu iş için tavsiye ederim.
Benim başımdan bi airbrush kazası geçti, sana tavsiyem gerçekten işini bilen birine yaptır. Referanslarını görmeden motosikletini verme. Ben geri siyaha dönmek için çok uğraştım.r:
Benim bu topikten niye haberim olmamış daha önce? İşte yuvam, sıcak yuvam. Sağol ledo.
merhaba arkadaşlar,bende m800 intruder sahibiyim,egzos araştırması yapıyorum,kafam iyice karıştı.leo vince in silvertail modeli var,500 euro diyorlar ama sesini hiç beğenmedim!vance&hines in cruzers modeli var onun sesi iyi ama 700 euro diyorlar!cobra egzoslarını çok tutuyorum ama mototal artık getirtmiyormuş,arada kaldım,fikrinize danışayım dedim
Olmaz tabii ! Ancak panoda görürsen olur.
Sevgili adminimiz anlaşılmaz bir karar ile bu tür başlıkları "tanışma" bölümüne taşıdır:
Neyin tanışmasıysa... :cherry:
Olmaz tabii ! Ancak panoda görürsen olur.
Sevgili adminimiz anlaşılmaz bir karar ile bu tür başlıkları "tanışma" bölümüne taşıdır:
Neyin tanışmasıysa... :cherry: