- Konu Yazar
arkadaslar icerenköy civarinda 34 tb9908 plakalı calıntı oldugu sanılan motor görülmüştür söylüyeyim dedim
evet bizin insanlarımız kaybolan motorlarını ancak model ve renginden hatta resminden tanırlar palakayı yazmaya ne gerek var :mrgreen: duyarlılığın için sağol arkadaşım (güçlü motor).:rendeer:
41 r 1757 mondıla 150 re yer kocaelı bordo grı renkde motor calınmısdır herkese duyrulur gorenler lutfen arasın 536 769 81 16
slm arkadaslar demın d.bakırdan bırısıyle konustum bır hondfa cbr ılanı vardı dıkkatımı cektı fıyatı motor kırmızı cantlı repsol honda cbr 125 sahibiyle konustum bende alıcı gıbı 1500 ytl ındı sok oldum sonra ruhsat kayıp falan dedı bayagı konustuk agzından kacırdı motor ızmırden gelmıs ama 4 000 ytl almıs ama 3000 ytl vermıs 1000 ytl kaldıgından adam da ruhsatını vermemıs falan dedı ama ınandırıcı gelmedı eskı plakayı sordum soylemedı şase numarasını sordum adam tırstı (malum abım trafık polısı şase numarasından sorgulatacaktım : ))) )uzerıne kendı 1998 model eskı motor plakası takmıs kendısı ıtıraf ettı cbr caldıran arkadaslara duyrulur