[Manisa - MT]

ahanda yüzikiiiiiiiiiiiiiiiii

MECİT;796697' Alıntı:
102. SAYFAYA YAZANA BENDEN BİR 70 lik...

bak valla balık da varsa tam süper olur. roka da benden o zaman

hade kalamar da benden olsun...:wiinkk:

ağlamak istiyorum,
metanet, sadakat, özveri, güven, atiklik, falan gorada öğrendiğim taktikler sonunda işe haradıııııııııı, güzel yere dükkan açtım.............::alkiis::::haapppy:::coool::::::xrock::::bira01::

Son düzenleme:
mustafacım eğer ölmez sağ kalırsam :queen: kalamar gelicek ama bu gidişle zor gibi gözüküyo..100.sayfadan itibaren bi oku istersen birilerini fena halde kızdırmışım istemeden..:pr::rendeer:

gördüm özgürüm, yusuf abi ve hıfzı abi tabiri caizse öttürecekler seni ilçe girişinde, sen eve giderken urganlıdan gir arkadan dolaş ööle ulaş , eee bu fikri verdikten soora kıvıracak başka bahenen kaldımı, :)

içime doğuyo mecit gelip 70lik dedim ne olduğunu söölemedim der , 1,5 lt su alır yarısını içer verir, muratta balık dedim kalamar demedim onun için balık yoksa rokada yok der,

Moderatör (forrap)
karmacoma mustafam, seni çok severim bilirsin.Bunların hepsini nasıl bitireceğim diye düşünme sakın,bu konuda ben sana yardımcı olurum bunu senin için yaparım,sorun değil ::shake2::::melek02:

ee tuncerim modum dans ettiğim adamlara baksana, mecit, murat, özgür.......
başbaşa 70lik su, bi demet söğüt yaprağı, bi pakette çubuk krakerle sofra açmış bulursan bizi şaşırma,
yukarda bahsettiğim senaryo olmaz ve vaadler tutarsa, promilimi benle paylaşma özverin için tşkr ederim, itin olur ya ne demek....

hehehe,,amcoğlu,,70 lik sana feda olsun..ayııp ettin..millete baksana yılbaşı piyangosu gibi sayfalardan beklenti içinde..:D

hadi bakalım 104. sayfanın ilk mesajını yazana benim PORTAKAL ile kordonda bir tur gezinti..(LOLİPOP OLAYINI ARTIK SİZ AYARLICAKSINIZ..ZATEN MOTORUN Bİ ŞEKLİ VAR HANİ,,PEKTE UĞRAŞTIRMAZ SİZİ)))

karmacoma mustafam, seni çok severim bilirsin.Bunların hepsini nasıl bitireceğim diye düşünme sakın,bu konuda ben sana yardımcı olurum bunu senin için yaparım,sorun değil ::shake2::::melek02:

Sevgili Forrap seninle tanışmadık ama ne kadar özverili bir arkadaş olduğunu duymuştum. İşte şimdi iyice inandım. Mustafa için kendini feda etmen gerçekten takdire şayan bir davranış. :wiinkk: Demek ki Moderatör olmak böyle özveri gerektiriyor. Tebrikler... ::alkiis::

ya arkadaşlar ramazan geliyor bırakın artık bu rakı balık muhabbetlerini sizin yüzünüzden kaçırmayalım ramazanı :)

ne oldu ya 102 gelince herkes suspus hooop manisa uyuyormuyuz yoksa başka alemleremi akıyoruz ayıp oluyor ama yazsanızya kardeşiimmm

Son düzenleme:
öhö :bounce:
ramazan gelmeden benden habersiz rk/balık/roka yapacak MANİSA-MT-İZMİR personelinin diz kapaklarına limon sıkarım, rokaya sıkacak limon kalmaz ,sofranın tadı kaçar :bounce::queen:

yaw iki gün uğramadık siteye, geyik muhabbeti üzerinden millet birbirini yoklayıp organizasyon için gazlıyor grubu :cherry:

bakam sonunda nasıl bi vukuat olacak muhabbetin :p

neyse akşamüstü beş metre güneyimden , favorininde 5beş metre kuzeyinden tırıs geçerek elimizden kurtulmayı başardı (alacakaranlığıda kullanarak)
ama koordinatlarını ve izini bıraktığı için bu akşam bi operasyon ile sürpriz bi hoşgeldin partisi düzenleyeceğiz(bi aksilik çıkmassa)

olursa güzel bi göveç yapıp bi yemekli toplantı düzenleyebilirim...
bu arada MANİSA-MT Brandasıda durduğu yerde çürüyecek,koyduğum yeri unuttum :mrgreen: bi açalımda kim olduğumuzu kuru kalabalık olmadığımızı anlasınlar :wiinkk:

şans dileyin...:)

aliiii banaaaa gitar çalmayı öğrettttt. duydun muuuuuu? ses idare eder. kulak var. ücrette anlaşalım sadece.

Abi ücret ne demek yaw anlaşırız. Yüzyüze konuşalım bu mevzuları. Yalnız gitar öğrenmeden önce bir süre çile doldurman gerekiyor. Seni bir miktar nota, armoni, müzik tarihi ve felsefeyle donattıktan sonra başlarız derse. Tüm bunlar bir yıl sürüyor. bunların ücretini peşin ver gitar dersi benden olsun :queen: "benim o kadar zamanım yok, hemen öğrenmem lazım" diyorsan seni Tornacı Forrap'a havale edeceğim bkz. :

Ben ölüm marşı çalabiliyorum,şu dınnnn dınnn dı dınnn dın dın dın dın dın dın dınnnn şeklinde olanını.Bir de romance ın ortasına kadar felan biliyorum.Bir de caddelerde rüzgar şarkısının sadece caddelerde rüzgar kısmını çalabiliyorum gerisini getiremiyorum.İstersen bunları öğreteyim iski,ücrette anlaşırız :p

Hey millet duydunuz tabi Pavarottinin öldüğünü hemen tahtına konmak için çalışmalara başladınız di mi? Yaw az sabredin adamın cenazesi bari bir kalksın.:p

Kaptanpoyraz,

Biz ekmek parasındayız be aabii... O sole mio'nun da türkiye koşullarında para kazandırmadığı bir gerçek... İski Paco de Lucia olmak istiyormuş da ona doğru yolu göstermeye çelışıyoruz.

Bizim işin özenilecek bir yanı yok zaten. Sahilde her gece gitar eşliğinde sohbet, çalışma saatleri boyunca sınırsız içki, Memur maaşından yüksek aylık gelir, sıkıldım ben bu işlerden.:queen: İzmir'e dönüp tuhafiyecilik yapıcam :)

Şaka bir yana kışın MT İzmir gitar topluluğu kuralım, hep beraber çalar söyleriz yahu. Çalan arkadaşlar var zaten...

ali ben güzel davul çalarım..zaten banada o yakışır..tokmak falan,,hoş olurum..

Mecit ben seni ve Wallace'ı solist olarak düşündüydüm ama olur o da olur yahu.Davul konusunda Sokemon ile kozlarını paylaşman gerekecek.

Ya bir geleyim zaten, Ramazan boyunca haftada bir gün okul ve rutin MT buluşmaları dışında kalan zamanımı evde film izleyip gitar-piyano çalışarak geçireceğim. Bozuldum ben buralarda, kilo aldım iyice, bir de motorsuz kaldım. Neyse ....

Birazdan motosikletin motorunu alıp Aydın'daki gövdeye montajı için kargoya vereceğim. umarım sorunsuz olur da bu kışı da iki teker üzerinde geçiririz...bir de motosikletin üzerinde birkeç değişiklik yapıcam burada. Gidon yükseltilecek, Amortisörlerin yeri değişecek, zincir-dişli takımı yeni motora göre değiştirilecek,

Aydın'da oto boyacısı kuzenim var, bir ara da gidip boyatıcam motoru, rengi soldu güneşten... Olacak bu iş olacak...

Şans dileyin bana ki motorum cumartesi gününe hazır olsun

Sizleri seviyorum, görüşürüz...

gittardando yerli versiyon OCC çeviriyo gibisin,

bahsettiğin bütün çalışmaların uyumlu verimli gelişmesi dileğiyle.

balık ve roka olayını izmirde cuma akşamı yapıyoruz fakat bazı arkadaşlar çalıştığı için ( modifiye olayı ) gelemiyorlar neler kaçırdığını bir bilseler

cengiz abi biliyoruzda....

işimize gelmiyo :cherry:
gelemiyeceğiz elden bi şey gelmiyo , iş durumları :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar