400cc-600cc Enduro Tavsiyeleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar 400c-600cc arasında ne gibi endurolar var bu konuda bilgisi olanlar varsa markalarıyla birlikte modellerini yazarsa veya sitelerini verirse sevinirim yeni model olması şart değil 2000-2005 arası olabilir bu yıllar arasında üretilmiş iyi endurolar hakkında bilgi edinmek istiyorum eğer fikrimi değiştirirsem enduroya dönebilirim racing'den =)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sitede bir sürü konu açılmıştı.... Bir arama yap bulamassan yardımcı olalım.....

İste arama yaptım birkaç motor buldum onlardan hariç bilenler varsa 400-600cc arası yazarlarsa sevinirim

Çok akıllı gördüm seni :cherry:

Tavsiye edeceğim motor tabii ki Honda Nx4 Falcon.. Fakaaaaatttt yaşın 17 senin, ilk motorun.. Boy kaç ?

175 boy var

Bu tavsiyeyi kendim için değil zaten amcam o tip bir motor almayı düşünüyor onun için aldım yardım edenlere tşkler :mrgreen:

Son düzenleme:
Sen misin 1,75 olan amcan mı ? Benim 1,70 parmak ucu basıyorum... Ordan hesapla işte.. Daha kısa olsam seleyle oynarız, ama oynamadık...

Çıplak naked :)

Sende amma yaptın ne krosu yok chopper :mrgreen:

hay allah :) kross deyilse cross olabilirmi? ben bi cruiser biliyorum ya :) onunda nasıl yazıldığını örenene kadar göbeyim çatladı. :p

hay allah bu gün mallığım üstümde :pr: cruiser mi cruser mi? kendimden şüğhe etmeye başladım şimdi :)

hay allah bu gün mallığım üstümde :pr: cruiser mi cruser mi? kendimden şüğhe etmeye başladım şimdi :)

Cruiser yaw :)

öyle bir motor biçimimi var mış..hay allah..:p
bilemedim kusura kalma:queen:
naked=çıplak, çıplak=zaten çıplak....:queen::queen:
o zaman v-strom' da şişman ve obezite çıplak naked diyelim ne dersiniz....:queen::queen:

Ben neden gülmüyorum acaba :)
V-strom da enduro değil zaten.... :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar