400cc-600cc Enduro Tavsiyeleriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyvah vallahi ben bu gidişle intihar ederim heralde ya tubis sana bişey sorucam ben gv 650 kullanıyorum bu motor nedir??? ben cruiser diye tahmin ediyorum ama :p

v-strom touring touring de bildiğim kadarıyla enduro oluyo yanlış bilmiyorsam.:silent:

tubiş sana yorumum yok artık...
anladım sende bu dünyadan değilsin..
seninde yaşadığın yerde oksijen miktarı azalmış sanırım...yazıkk...

Valla aynı şeyi ben sana söyleyecektim.. :mrgreen: Hiç tartışma havamda değilim, sonra Tuncer'e iş çıkıyo silmeyle uğraşıyo, ardından azarlıyo garibim.. :p :mrgreen:

Hemen Toplu cevap vermek istiyorum.

Ben NX4 yada Suzuki DRZ400sm'i öneririm. Suzuki bir enduro değil, supermotodur ama içimde kalsın istemedim!

Sonra tartışmaya gelelim. Kawa ve DL650 enduro değil, melez makinelerdir. Yani tam enduro değillerdir. Kawa naked-enduro melezi, DL650 ise touring-enduro melezidir. Bunu tüm dünya böyle kabul etmiştir, boşuna kasmayın kendi aranızda tartışıp!

kawasaki 650 versys ve dl 650 nin lastiklerinde ufak bir değişiklik yapılmış olsa eğer,tırnaklı-dişli lastik kullanılsaydı bunu adım gibi biliyorum ki hepimiz bu motorlara enduro diycektik.ama normal şartlarda motorun her kesime ve her şartlara uyum sağlayabilmesi için bu tür lastikler kullanılıp bir nevi all-touring havası veriliyor..ama normalde her iki motorda enduro..olaya kalıp olarak bakmayalım...

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Yeni bir başlık açmadan önce arama yapınız. Ayrıca başlık konu dışına çıktığından kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar