benim bildiğim kısa manyetler cross motorları için satılıyor 2 parmak fren tekniğide crossa has bişey diye biliyorum
Barış
Elin manette olması ki fren için bişey demeyeceğim ama debriyaj için arabada ayağı devamlı üstünde tutup kullanmak gibi bişey bence.Ben elim debriyajda kullanmaktan vazgeçmek için çok çaba harcadım.Çünkü bende şöyle bir sorun oluyor.Ne zaman bir tehlike ile karşılaşsan el (yada beyin) hemen ikisinide sıkıyor.E şimdi düşünsene 120 ile yokuş aşağı gidiyorsun önüne inek çıktı...Ya debriyaja basarsan?Onun için ilk fren teorisini kendime öğretmeye çalışıyorum.Kendi araba kullanma tecrübemdende bu böyledir.Allah korusun çok kötü bir durumda debriyajla filan işiniz olmaz.İkisine aynı anda basın diye öğretirler.Hikaye.Adamın aklına debriyaj bile gelmez sıkıştımı.Sen bizlerden çok daha tecrübelisin debriyajla ilgili seninde görüşlerini almak isterim.
O zaman durmak yok.Yola devam...:cherry:Motor freni zaten abuk hareketler yaptırıyor motora.Dağıtıyor arkayı motor bir anda.
Hani benim DVD lerimale:
Al bendende okadar aye...r:Çok dvd seyretmemiz lazım çokkkkkkkk....Hehehhehe
@Dinmeyen
Abi o gece kayboldun zaten, hatta Boy tahmin et şimdi Barış ne yapıyor felan dedi, ne yapıcak ekrana yapışmış DVD'leri izliyordur dedim, güldük biraz :cherry:
dostum o gün hepimiz evlere dağılmadık mı? siz evlere gitmediniz mi ya?