Asya Motor Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya arkadaşlar ben baktım ettim buldum motor satan bi yer kadıköy ziberbeyde damla otomotiv var kredi kartına 12 ay taksitle veriyo vadesiz plaka ruhsat dahil 2 300 ytl senette yapıyo 500 ytl peşin veriyosun 15 ay vadeli 2 500 ytlş ye geliyoo kararımı verdim alıcam. bide kanuniyle asyayı karşılaştırdım arada fasrk yok aynı ikiside o yüzden bence kanuni ve asya diye ayrım yapmaya gerek yok ikisinede oturdum baktım o yüzden asyadan alıcam fiyat daha uygun ama bazı yerlerinde montaj hatası var onlara dikkat etmek gerekiyo. ehliyet kursuna gittik kuzenimle aralık sonunda ehliyet cebinde olur dediler ehliyeti de degiştirelim dedik eskide b sınıufı ehliyetlet zaten :) ehliyette 315 ytl yi buluyo allah yardımcımız olsun şimdi ödeme konusunu düşünüyorum hangisini seçicez bilmiyorum

Hadi hayırlısı olsun...:cat: ilk zamanlar sorun çıkarır belki ama serviste hallettirebilirsin.. motoru rayına oturtana kadar biraz zaman gerekir.. rodajını çok iyi yapmalısın..:cat: birde kanuni ile asya motor görünüşte aynı.. sistemde değişiklikler var.. üzerine binmeden ziyade biraz sürünce anlarsın.. ama asya motora da epey binip tecrübeli olduktan sonra anlaşılıyor fark..

evet arkadaşlar eski karbüratörü püskürtme memesini değiştirerek tekrar taktık.. eski haline geldi çok şükür.. jiglesinide değiştik.. çalışmasıda düzeldi. inşallah başka sorun çıkmaz.. memesinide orjinalinden çıkanı taktık.. inşallah yakıtta düzelir...

Nasıl bir raysa bu
Benim 5500 km oldu halen girmedi :)
Kafam attı dün motoru kaldırdım
binmicem artık

valla dediğim gibi ben servise gittiğim sürece motor gittikce afallamaya başlamıştı. srevisi bıraktım motor kendine geldi..:cat: Halledilmeyecek sorun yok..inşallah senin için hayırlısı olur...:cat:

Son düzenleme:
abi bu motorun yakıtı ne kadar bi bilginiz varmı,birde arıza olayı nasıl çıkardığı en büyük arıza ne

arkadaşlar bizim motorların 250 cc si buyrun..

http://www.cnmotorcycle.com/showproduct.asp?id=139&cid=41

abi bu motorun yakıtı ne kadar bi bilginiz varmı,birde arıza olayı nasıl çıkardığı en büyük arıza ne

bu motorun yakıtı normalde 0.08 kuruş km de ama motora göre ve kişiye göre bu 0.14 kuruşa kadar çıkıyor.. arıza derken en büyüğü küçüğü yok kullanıma göre motorun ne arıza vericeğini nerden bileceksin.. kul yapısı bunlar.. benim karbüratör değişmişti..yapılmayacak bi arızası yok..:cat:

bu nasıl..:queen: bunlar çinde üretilen bizimkinin kankaları...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Bende aynen oraya ayna koymayı düşündüm de bulamadım :)

150 zc modeli de var ben sadece bunları koydum 150 zc nin sadece eksozu aynı başka bi yereini benzetemedim üstad..daha çook model var hatta daha önceki araştımalarımızda bunun şekil olarak birazda büyükçe olanını görümüştük geçmiş sayfalarda mevcut..

125cc_Scooters.jpg

buda bizimkinin dayı oğlu:mrgreen:

Bende aynen oraya ayna koymayı düşündüm de bulamadım :)

çelik motorun martian modeli bizimkine benzeyen modelinin aynaları orda ondan alabilirisin..:cat:

Scooter.jpg

bunlarda bizimkinin amcaları oluyo galiba :cherry:

Scooter.jpg

bunlar 250cc:cat:

Son düzenleme:
abal kardeş

bence artık yakıt sorununu kafana takma demekki bizim (ikimizin) motorların oluruda buymuş

uzun yolda 10 kuruş yakıyorsa sorun yok zaten demekki bizim motorlarda gerektiği zaman az yakabiliyormuş. Şehir içi tüketimide sineye çekecez artık 14-15 kuruşla falan. Gideceğimiz yere dolmuşla taksiyle otobüsle falan gidecek olsak bizim tüketim devede kulak kalır.

Bu arada gezinize veya gezilerinize katılamıyorum çünkü Adana da yaşıyorum bu teknik olarak mümkün değil :mrgreen: Ama sizi sürekli takip ediyorum merak etmeyin

Gördüğüm kadarıyla kimsenin motorlarıyla önemli derecede bir sorunu yok, herkes verdiği paraya göre hizmet alıyor motorundan, benim en son eksozun motorla birleşen kısmında vida ve conta gevşemesi olmuştu traktör gibi ses çıkarıyordu, sandımki eksoz komple değişecek, servise gittim contayı değiştirip vidalarını sıktılar ve sorun düzeldi, basitmiş yani olay.

arkadaşlar motorun fiyatı 1800 ytl artı ruhsat plaka 2000 ytl duyrulur

tamam o zaman hiç kaçırma bence..:cat:

titanic dediğin gibi öyle malesef...:salut:.. yahu ben seni istanbulda biliyodum. Neyse gezi topiğimizi gördün dimi..:cat: motorlar diğer motorlara göre gerçekten sağlam.. bunu ustada diyor.. senin o eksoz sorunu çok önce bizede olmuştu vidası gevşiyor çıkıyor.. aynı sorun kanunidede gezi sırasında olmuştu bi vida uydurduk..:queen:

abal kardeş bu 250 cc lerde çin malımı yaw:silent: gerçekten çok şık duruyolar

slm arkadaşlar bendede as 150t 19A var memnunum motorumdan camı yok ama taktırsam kaça mal olur.

Ahmet malesef daha ucuz falan degıl aslında benımda aklıma gelse Kanunıden takardım bızım komsu cocugu topla kırdı benım o camı gercı onlar odedı ama daha yenı taktırdım 35 ytl....

saolasınız arkadaşlar kafam bişeye takıldı kanunini camı bizimkilere oluyomu yoksa ondan taktırayım aralarındaki fark ne fiyat baya var aralarıda bide hava filtresi hortumu ne kadardır arkadaşlar.ilginize teşekkürler

Ahmet malesef daha ucuz falan degıl aslında benımda aklıma gelse Kanunıden takardım bızım komsu cocugu topla kırdı benım o camı gercı onlar odedı ama daha yenı taktırdım 35 ytl....

:queen::queen::queen::queen:

öle olmaması lazım yahu benim karbüratörle kanunininkini karşılaştırdım bizimkıi daha ucuz.....

cesurtonk hiç bi farkı olcanı sanmıyorum aynı parçalar çünkü.. ama kanunininki camı siyah bizimki şeffaf..birde bende kanuni fiyatları var fakat bazı parçalarda fiyat farkı oluyor.. sen en iyisi bi servisi telefonla ara sor. bilgi verirler.. www.asyamotor.com.tr adresinden servisler bölüme girerek telefonlara ulaşabilirsin.. bide servsin adresinin altında yedek parça satıyormu onada bakmayı ihmal etme.. çünkü bazıları sadece servis veya sadece satış yapıyor..:cat:

cesurtonk nerden katılıyorsun bu arada.. motorunu sıfırmı aldın ikinci elmi..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar