ya arkadaşlar ben baktım ettim buldum motor satan bi yer kadıköy ziberbeyde damla otomotiv var kredi kartına 12 ay taksitle veriyo vadesiz plaka ruhsat dahil 2 300 ytl senette yapıyo 500 ytl peşin veriyosun 15 ay vadeli 2 500 ytlş ye geliyoo kararımı verdim alıcam. bide kanuniyle asyayı karşılaştırdım arada fasrk yok aynı ikiside o yüzden bence kanuni ve asya diye ayrım yapmaya gerek yok ikisinede oturdum baktım o yüzden asyadan alıcam fiyat daha uygun ama bazı yerlerinde montaj hatası var onlara dikkat etmek gerekiyo. ehliyet kursuna gittik kuzenimle aralık sonunda ehliyet cebinde olur dediler ehliyeti de degiştirelim dedik eskide b sınıufı ehliyetlet zatenehliyette 315 ytl yi buluyo allah yardımcımız olsun şimdi ödeme konusunu düşünüyorum hangisini seçicez bilmiyorum
Hadi hayırlısı olsun...:cat: ilk zamanlar sorun çıkarır belki ama serviste hallettirebilirsin.. motoru rayına oturtana kadar biraz zaman gerekir.. rodajını çok iyi yapmalısın..:cat: birde kanuni ile asya motor görünüşte aynı.. sistemde değişiklikler var.. üzerine binmeden ziyade biraz sürünce anlarsın.. ama asya motora da epey binip tecrübeli olduktan sonra anlaşılıyor fark..