800 km yaklaşık.
Bu arada gezi fotolarınız pek güzel![]()
sanırım en son 1000km'de yağı deişti motorun o yüsden 3bin km'yi doldurmuş nerdeyse sınırda yane.Bir an önce deiştirmelisin bence..Senin için ve motorunun ömrü için ii olur...yeni yağ daha sağlıklı yağlama demektir...Benim motor da aldı başını gidiyor ya bi dur demeliyim artık kendime...7400km oldu.Bi jant şeridi ile tank pad alamadım hep bi aksilik çıkıyor masraflı şu motor işi...Şimdi motor yağını deiştirmem lazım-zincir yağı almam lazım.en son 700km önce yağladım :mrgreen: Allahtan çok kaliteli bir yağ kullanmıştım da idare ediyor...Aynı yağdan almak istiyorum fiyatı 30ytl sanırım.Markasını unuttum deişik bişedi.
30ytl zincir yağı
20ytl motor yağı
jant şeridi ile tank pad en az 50ytl
Eldiven-antifog-yağmurluk
55€+15€+35€=105€ Eder 190ytl ort
Pantalonum ve botum yok daha
120€ Richa everest
revi't freestyle bot 210ytl Gözüme kestirdiklerim bunlar şimdilik..Aslında SS çizmelerinden istiyorum ama param yok önümüzdeki sezona yeni motor yeni takım düzerim kendime artık...
Şu anda 600ytl lik bir alışveriş listem var :mrgreen: Vay benim öğrencilik halime..istanbulmotoshow için de bir alışveriş listesi çıkarmaya başlayım en iyisi ona göre para biriktiririm...
Şu anda tek problemim şanzıman böle ani hızlanmalarda vitesi tam yerleştirmeyince ya atıyor ya da ilginç sesler geliyor:cherry: Daha dikkatli olmalıyım...Aynı problemi yaşayanlar var mı acaba?
Bence bakımı yaptırıp sonra yola çıksan daha sağlıklı olacaktır.![]()
Az buz yol değil yollarda kalma sonra... :cherry: (aslında bir sonraki bakımı atlasan bile yolda kalmaz bu motorlar)
:mrgreen::mrgreen: Denenip test edilmiştir
Son düzenleme: