[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

beyler tebrikler yine yakışanı yapmışsınız...harika bi organizasyon olmuş...:cat:

ahh ahhh şimdi yol yorgunu olmak varken iş yorgunuyum:pr:.kazasız belasız dönmenize sevindim. cihan makinanda renk problemi var galiba:pale:

Bu

Katılımcı Listesi: (24)

• GorkeM
  • silah1
  • olcan138
  • Discordian
  • ozzy73
  • gugukk (Yalova)
  • 34_AK_027
    .zn
    .zn
    .zn
    .zn
    .zn
    .Regal Raptor
    .F650
  • metalgod
  • musti81
  • CİHAN
  • SuSpect
  • ErTech
  • deal
  • Tencere
  • SEYYAH34
  • kromcu_54
  • erdo2002
  • sen?

Bursa'da Katılacaklar: (13)

• ultraukala
  • MNY46
  • rup
  • croner
  • a.banus
  • skywalker_
  • viper_1 (Eskişehir)
  • starsailor (Bandırma)
  • Skullhunter (Bandırma)
  • bbaday (Eskişehir)
  • halidbin (Eskişehir)
  • oldcityboy (Eskişehir)
  • oFLuAlper (Muğla)

sabah katılımıda akşam dönüşüde az kişi görüyorum...Fotolardaki çoğu arkadaşlar Bursalı...bizimkilere noldu..ben en az 40 kşi bekliyordum...:pale:

sabah katılımıda akşam dönüşüde az kişi görüyorum...Fotolardaki çoğu arkadaşlar Bursalı...bizimkilere noldu..ben en az 40 kşi bekliyordum...:pale:

yahu sanane kardeşim...gitmediğin gezi hakkında ne atıp tutuyosun...sen kalabalık görmek istiyosan maltepe sahile gelirdin cuma görürdün orda kaç kişi olduğumuzu...belki bazı arkadaşlarda bazen forumda senin gibi atıp tutup gelirim diyip gelmemiş veya gelememiştir...ne kurcalıyosun durduk yere......

Eskişehir'den sadece "forester" ve "viper_1, viper_2" katılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz... :p

Mete abi Hoşgeldin. Tekrar yolculuk ne zaman ? :mrgreen::cherry:

--- ---

Bu arada listeyi düzenleyen adam bile gelmedi... :queen:
Olcan, tekrar geçmiş olsun. Sağlığına kavuş, tekrar gideriz Bursa'ya...
Bu sefer iskenderin benden... :cherry:

DERMİŞİMM.... :p:p

Eskişehir'den sadece "forester" ve "viper_1, viper_2" katılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz... :p

Mete abi Hoşgeldin. Tekrar yolculuk ne zaman ? :mrgreen::cherry:

--- ---

Bu arada listeyi düzenleyen adam bile gelmedi... :queen:
Olcan, tekrar geçmiş olsun. Sağlığına kavuş, tekrar gideriz Bursa'ya...
Bu sefer iskenderin benden... :cherry:

DERMİŞİMM.... :p:p

Nesi var Olcanın...geçmiş olsun...

hoşgördük...ESKİŞEHİR
ile
BURSA
arasındaki mesafe
149 Km

<=Geri

heheh yakınmış be...

Azıcık fireler verilmedi deil tabii ki :) Olsun o kadar da .Havanın yaptığı oyunların da etkisi var sanırım.Önemli deil kalan sağlar bizimdir..Gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bana bu güzel günü yaşattıkları için.Bu arada gezi organizasyonunun başlaması çok güzeldi...Herşey benim küçük bir davet ve iskender kebabının 1porsiyonluk tabağının fotoğrafını koymamla başladı...Sağolsunlar küçük bir davetim ile Bursa'lara kadar geldiler herkeslere çok teşekkür ediyorum...Yaşasın Mt :mrgreen:

Bu arada tencere'mizin sadece kapağı vardı gezide...Sağolsun Semih'i yolda bırakmadı :)

Ayrıca ertekin'in son cıbırla gezisi idi sanırım...Öle olur inş :) z750 sahibi oluyor yakında inş...

görkem deauville sana çok yakıştı...Artık patlat bakalım deauville kullananları paylaşım başlıklı bir konu :)

babaçi Nasıl bir problem ise o sanki saatler önce deil de 20yıl önceki fotoğraflara bakıyormuş gibi hissettim kendimi :mrgreen:

babaçi Nasıl bir problem ise o sanki saatler önce deil de 20yıl önceki fotoğraflara bakıyormuş gibi hissettim kendimi :mrgreen:[/QUOTE]

aynı makinayı kullanıyoruz aslında güzel çekimleri var ama daha önce 2 defa objektifin değiştiğini söylemişti cihan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben burdan tencereme yeniden yeniden teşekkürler etmek istiyom onun sayesinde bu gezi kaçmadı valla :) :queen: cerrahinin kaskı sağlam dimi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

ya sen ne konuşuyorsun ben senden yeni üyeyim ama bu güne kadar kaç toplantıya katıldın bir saysana ben seni hiç bir yerde görmedim evden atıp tutma cık meydanda göreyim seni gelende sagolsun gelmeyende biz iki kişide olsa giderdik maksat gezmek bursadaki arkadaşlarla eskişehirden gelen arkadaşlarla tanışmak tı sen evde otur ordan yaz başka ne iş yaparsın sen

halis abi resimler nerede :)

heyecanla bekliyorum görkem bayaa resim çekmişti :queen: sırf seyir halinde çekine bilmek için en arkaya geçtim o fotoyu almadan içim rahat etmez :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet bunlarda benim makinadaki resimler

bu da iskender iskenderoglunda yemek yemeden onceki resimlerimiz bazılar sayımızı merak ediyordu cekemeyenler gelemeyenler katılamayanlar buyrun bakın

burda görkem iskenderin anı defterine not yazarken dahası mt tanıtırken artık orda MT de adı var

buda iskenderin masadaki hali

he buda tabagın son hali :queen::queen:

buda eskişehirden gelen kardeşlerimiz

[img=http://img301.imageshack.us/img301/734/0209200736is7.jpg]

bu aletin küçüklügüne bakmayın maharet kulananda uludaga cıkarken yaklayamadım vallahi virajları bir alışı var sormayım

buda ist erken dönen bizden erken ayrılan arkadaşlarımızın veda zamanı hani sayı hakında konuşuyorlar ya onlar için bilgi amaclı

Son düzenleme:
şike var bu resimler eksik :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotoğraflar için teşekkürler. :cat:

ertekvc6.gif

hayret bu seyahatimde benzinim bitmedi :queen:

bu nedir yaa heryerde iskender resimleri insanı gelemediğine pişman ediyorsunuz :pr::pr:

Super Moderator
Herkese merhabalar..Öncelikle herkesten özür diliyorum.
Cumartesi sabahından beri devam eden halsizliğim akşam saatlerinde iyice arttı, mide bulantılarıyla, baş dönmeleriyle yerimden kalkamaz oldum. Ertesi sabaha kadar bir şeyimin kalmayacağını umarak saat 7'ye alarm kurdum ve uyumaya çalıştım. Saat 5.30'a kadar kıvrandığımı hatırlıyorum, sonra ne zaman sızıp kaldıysam alarmı duymadım ve 8.30 gibi Buğra'nın telefonuyla uyandım. Kapattıktan 5 dakika sonra kendimi daha iyi hissettiğimi düşünerek az kalsın sizi arayarak beklemenizi isteyecektim, toparlanmaya başlayacakken fenalaşınca hastane yolu göründü, yanıma telefon almadığım için de arayanlara cevap verememişim, kusura bakmayın.
Tekrar tekrar İstanbul'dan gidenlerden katılamadığım için, Eskişehir'li arkadaşlardan o kadar çağırıp, görüşmeye gelemediğim için, Bursa'dakilerden de bu güzel hazırlıklarında aralarında olamadığım için özür diliyorum.

Görüşmek üzere...

no poroblem olcan kardeşim sağlık herşeyden önce gerci yokluğunu fazlaca hissettik ama ne çare :) başka gezilere artık..

çok geçmiş olsun umarım çabuk iğleşirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar