02/09/2007 {MT} Gaziantep Rumkaleye gidiyor...

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba

Bu haftaki gezimizi Gaziantep bin Yavuzeli ilçesine bagli tarihi ve doga güzelligi büyüleyici bir yer olan Rumkale olarak belirledik.

Buluşma Saati: 08:45

Hareket Saati: 09:00

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Lütfen herkes vaktinde gelsin.

Buluşma Yeri:
Yeni otogar karşisi benzin istasyonu.

Rota: Yavuzeli ,rumkale

Menzil: 150,200 km

Seyir: Yerine göre 70-100km/s arası

Yol Durumu: Yol durumu yavuzeline kadar güzel yol sonrası mucurlu ve virajli.

Hava durumu: Açık sıcak hava.

Yemek:
kavhalti ögle yemegi rum kalede yapılacak fistik bahcelerinin içinde.

Gezilecek Yerler: Rumkale , halfeti,fırat nehri.

Görüşmek üzere.

ali ben gelemiyorum dermişim:p. Şaka şaka rumkale gezisi kaçırılırmı hiç. İnş bu sefer hiç birimiz kaza yapmadan gider ve döneriz.

way anasını.... Gaziantep MT coştu bu aralar.. Hadi bakalım bol bol fotoğraf istiyoruz..

Gaziantep İl Temsilcisi
enerjinize hayran kaldımm helal olsun g.antep mt

teşekürler iso ne yapalım kış geliyor gezmeliyiz zaten işyerinde kafamız şişiyor iykine pazar gunu varmiş yoksa kafayı yeriz....

gel sende katil kardeşim 2 saatlik yol senın motora dayanmaz :queen::queen::queen:

alı abı ınsallah bır sorun cıkmadan gıder gelırız bu arada bızım enerjımız motor dan gelıyor hepımız motor askıyla yanıo tutusuyoruz bu arada ıso alı abıye katılıyoırm sende gelsene ya hadı bıze bır suprız yap tum arkadaslara duyurulur tum mt cı ve motorcu arkadasları aramızda gormekten mutluluk duyarızz...:)gazı antepten sevgıler

iyi gezmeler kendinize iyi bakın allah kaza bela göstermesin yolunuz acık olsn

Aydemir abi teklifin için çok saolll bu hafta olmasada ilk fırsatta gelecem zaten ehliyetimide almışım çok afedersinn:mrgreen:

Ulen bir haftada yerinizde durun bee:p:mrgreen:
İyi geziler.Bol mangallı resimleri bekliyoruz::dpac::::dpac::

abi süper bi gezi olacaga benziyor mangalda pişen kebabların kokusu şimdiden burnuma kokmaya başladı :queen:bile geziye katılan tüm arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum.hepinizin yolu açık olsun inşallah kazasız belasız bi gezi olur. :)

Gaziantep İl Temsilcisi
iyi gezmeler kendinize iyi bakın allah kaza bela göstermesin yolunuz acık olsn

teşekürler ressam görüşemedik gitti

Hade HayırLı yolculuklar :) :) :) :) :)

eyvallah cako

Aydemir abi teklifin için çok saolll bu hafta olmasada ilk fırsatta gelecem zaten ehliyetimide almışım çok afedersinn:mrgreen:

kim tutar seni artik iso:queen::queen::queen:

lastiğinize taş değmesin... iyi geziler.. fotografları bekliyoruz...

evet iyi dileklerin için teşekürler resimler gelecek tabi...

Ulen bir haftada yerinizde durun bee:p:mrgreen:
İyi geziler.Bol mangallı resimleri bekliyoruz::dpac::::dpac::

durmak yok elint kiş geliyor gezemeyiz mangalmi dedin.:queen::queen::queen:

abi süper bi gezi olacaga benziyor mangalda pişen kebabların kokusu şimdiden burnuma kokmaya başladı :queen:bile geziye katılan tüm arkadaşlara iyi yolculuklar diliyorum.hepinizin yolu açık olsun inşallah kazasız belasız bi gezi olur. :)

evet ali güzel bir gezi olacak belli ama sen gelemiyorsun galiba olsun birgunde senin için gideriz abim:cat::cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nisan ayından bu yana gitmeyi çok istedigim bir yer kısmet yarına inş yarın görüşmek üzre arkadaşlar...

Offfffffff offfffffff O virajların resmini çekicem arkadaşlar size. Kaç aydır o virajları birdaha görmek için sabırsızlanıyordum. Bekleyin virajlar ben geliyorummm....

süpper bir gezi oldu
emeği geçen herkesin eline sağlık
teşekkürler:p

ya gercekten mutıs bır gezı oldu helede o kebeplar haaa bırde tıtanık tıtanık dedıgıme bakmayın bız batmadık ama yahya arkadasım nerdeyse bıze nefes bıle aldırmıcaktı batarız dıyeeeeee neyse mutıs bır gezı oldu helede o vırajlı yollar adamı n ıcını erıtıyor ınsallah onumuzdekı gezılerdede daha cıok eglenırız bu arada aramıza yenı katılan ve ılk gezısıne cıkan hasan kardeıme hıs geldın dıyorummm sevgıler tum mt arkadaslar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar