Bugün çalışanlar el kaldırsın(30 Ağustos)

Evet arkadaşlar bu tatil gününde çalışmak zorunda olanlar el kaldırsın
Birinci olarak ben varım :(

yıllık izinde olmasam bende çalısıyordum hangi kategoriye koyacaksan koy:cherry::queen:

dini bayramlar ve pazar günleri hariç sabah 6,30 - akşam 20,00 çalışmaya devam... 1 ocak sabahı bile iş başı yapıyoz..yazıktır yaw...

(ne olacak bu esnafın hali bre...)

dini bayramlar ve pazar günleri hariç sabah 6,30 - akşam 20,00 çalışmaya devam... 1 ocak sabahı bile iş başı yapıyoz..yazıktır yaw...

(ne olacak bu esnafın hali bre...)
Aynen ben de seninle aynı pozisyondayım.Artı nöbetçi olduğum zaman cumartesi pazar pazartesi gece gündüz kesintisiz çalışıyorum :(

09:00'da açtık showroom'u, kaçta kapatırız belli değil,
sonuç: çalışıyorum:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
calişanlar degilde calışmayanlar el kaldırsın daha kolay olurdu ben calışıyorum

bugün vede hergün çalışıyorumm bayram seyran yokkk sabah 06:00 gece 12:00 market işte tahmin edersiniz:salut:

bende varım haftanın 7 günü çalış çalış çalış bayram seyran yok gene çalış..

babam zengin olsaydı birgün çalışanın....sıkıldım yav calış çalış nereye kadar..türkiye şartlarında öldükten sona emekli oluyoruz eh allahın sevgili kuluysakda 60 yaşından sona yaşarsak emekliligin tadını çıkaracaz:silent:ama hangi tadı tuzlu yasak,sekerli yasak,hamur işi de yasak daha neler neler yasak hani emekliligin tadı nerede ozaman ben böyle işin taaa:pr::pr::pr::pr::salut:

:) bende çalışıyorum ama bu aralar ya istifa edicem yada beni işten atacaklar. artık küfür ederken içimden edemiyorum :p dudaklar yavaş yavaş küfüre kapılıyo :) ben bide ecnebilere hizmet veriyorum ve ecnebiler için çalışıyorum :pr::salut:

Ben de çaLışıyorum :) Gerçi akşama kadar motorla gezdim ama olsun yine de işyerim açık :)

:king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king::king:

fabrikada yatsan gene yaranamazsın ya. bu patron milleti neden böle...özel sektör seni kim icat etti. herşey devletin olsa ne güzel dimi? fabrikalar bütün ticari işletmeler.sabah 8:30 akşam 17:30
ne hayal kurdum 2 dakka da.olmıcak dua işte. sonuc olarak saat 16:49 ben hala işteyim... :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar