Sitede Tek Renk Yazıyor Ama...:S

1001089pa6xq9.jpg

Asyamotor.com.tr de AS150 T 19A için tek renk yazıor ama....bu resimdkei motorun önü çamurluğu jantı felan siyah....soldaki benim istediğim motorun aynısı...bu şekil olarka sıfır mı satıorlar....yoksa sonradan mı yapılık ?

Sonradan yapılmıştır, sen de yaptırırsın bişey değil ki o :)

ben motoru aldıktan sonra neon ve angel eye de taktırcam...bi de egzos taktırcam orjinal egzos hoşuma gitmedi aşağı doğru .....bunlarla beraber hepsi birlikte kaç para tutar?

hehehhe boyamışlardır onu fabrika çıkışı değildir

Ya da Asya motor yanlış bilgilendiriyor ikisinden biri :p

ya ben aynı şekli bir çok yerde gördüm de hem siyah hem kırmızı olarak :D herkesin ortak zevki aynı olamaz die açtım topici :D saçma bi soru oldu aslında ama....nese....değilse de boyarız...

Valla bunların hepsi birbirine benziyor... Mesela en soldaki motor diğerlerinden farklı bir marka ama aynı gibi :mrgreen: Nereden anladım derseniz ön diske bakınız, ters yönde. O sanırım kanuni. En sağdaki de kanuni. Diğerleri de ya farklı markadır mozkşen dir mondizaldir ne bilim bişeydir veya adam boyamıştır :mrgreen:

Motosikleti
Forza 250
en soldaki motor benim
kendim sprey boya ile boyadım
Diğer arkadasta çamurlugu boyamıs :)
El becerin varsa sende yaparsın.

Valla bunların hepsi birbirine benziyor... Mesela en soldaki motor diğerlerinden farklı bir marka ama aynı gibi :mrgreen: Nereden anladım derseniz ön diske bakınız, ters yönde. O sanırım kanuni. En sağdaki de kanuni. Diğerleri de ya farklı markadır mozkşen dir mondizaldir ne bilim bişeydir veya adam boyamıştır :mrgreen:

Hepsi aynı tarz da nasılda bulmuşlar birbirlerini :mrgreen: Nasıl oldu acaba, hadi gel arkadaş olalım mı dediler :mrgreen: Scooter kardeşliği :queen:

en soldaki motor benim
kendim sprey boya ile boyadım
Diğer arkadasta çamurlugu boyamıs :)
El becerin varsa sende yaparsın.

Şaka yapıyosun :queen: O kadar çok konuşursam böyle olur işte, bi gün başıma geleceğini biliyodum :queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar