süper miniler iki (((filimli)))

süper minilerle hoplayıp zıplamak amacı ile güzel ve zevkli bir gezi yaptık.umarım sizde izlerken bizim kadar zevk alırsınız.
savulun atom karıncalar geliyor.

beni geçmeyin minilere geçildi demesinler

parlak tekinin düştüğü an ayağının çok ağrımasına rağmen geziye devam edeceğini belirtti.günün sonunda acile götürüp alçıya aldırdık.ayağı kırılmış zavallının.

kırık olduğundan haberi yok ama kırık ayağına bakıyor

günün minisi maskotum benim (babasının oğlu)

filim için tıklayınız lütfen

http://www.youtube.com/watch?v=9DpNmbidJM0

http://www.youtube.com/watch?v=sPf-atb_mqo

baba motorumu ver yaaaa

dur oğlum motoruna tek teker yapmayı öğretiyorum

iyi öğrenmiş babacım

bu adamlar nereye bakıyor demeyin bu adamlar bayrağımıza bakıyor

işte bir filim daha

http://www.youtube.com/watch?v=giq1hEEUlbQ
biiiirrrrr

ikiiiiii

iniş başarıyla gerçekleşmiştir.kemerlerinizi açabilirsiniz.

minilere dondurma molası

süper miniler serisinin önceki bölümlerini görmeyenler burdan takip edebilirler.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/31885-adana-da-motocros-dolu-bir-hafta-sonu.html

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/34181-ve-iste-yurek-hoplatan-super-miniler.html

Son düzenleme:
Allah nazardan saklasın, kırık bacağa zarar verilmemiştir umarım ?

Gaziantep İl Temsilcisi
bin defa maşallah yetiştirıyorsun elemanları kroscu ayagı kırılan arkadaşada geçmiş olsun

Gaziantep mt den selamlar...:rendeer::rendeer::rendeer:

Ben de alcam bunların race kasasından 1 tane baktım dün :) 750 YTL ama hayabusanın 6-7 beden küçüğü :) ÇoK Hoşuma gitti ; ne ilgi çeker haa :)

Allah nazardan saklasın, kırık bacağa zarar verilmemiştir umarım ?

teşekkürler bacağa zarar gelmemiş.tarak kemikleri kırılmış kayda değer bir zarar yok.yanlışlıkla erken girirş yaptığım için belki tamamını gömemişsinizdir şimdi tamamı yüklü

çok keyifli bir gün olmuş... öyleki bir kırık ayak bile bu keyife mani olamamış...

bin defa maşallah yetiştirıyorsun elemanları kroscu ayagı kırılan arkadaşada geçmiş olsun

Gaziantep mt den selamlar...:rendeer::rendeer::rendeer:

sagol komşu yetişecekler inşallah adanalı krosculardan alyküm selam

süper yaaa
valla bayıldımm.........:)

limonumuz güzeldir ayılman için limon gönderelim sana

Ben de alcam bunların race kasasından 1 tane baktım dün :) 750 YTL ama hayabusanın 6-7 beden küçüğü :) ÇoK Hoşuma gitti ; ne ilgi çeker haa :)

dostum sen raceyi bırak kros al.krostan zevklisi yok

çok keyifli bir gün olmuş... öyleki bir kırık ayak bile bu keyife mani olamamış...

evet çok zevkli bunu herkese tavsiye ederim

Son düzenleme:
çok güzel bi gezi olmuş bende kardeşime bu küçük kros motorlarından almayı düşünüyorumm adanada nerde gidip görebilirimmm

abı allah nazardan saklasın mınıklerde bıkac yıla kalmaz sıze toz yutturur gıbı gelıyo bana:queen: eeeee nede olsa hamurları saglam kerataların bellıııı:cat:.......

çok güzel bi gezi olmuş bende kardeşime bu küçük kros motorlarından almayı düşünüyorumm adanada nerde gidip görebilirimmm

çocuk kaç yaşında ona göre motor bakalım.iyi akşamlar

abı allah nazardan saklasın mınıklerde bıkac yıla kalmaz sıze toz yutturur gıbı gelıyo bana:queen: eeeee nede olsa hamurları saglam kerataların bellıııı:cat:.......

allah razı olsun şimdiden toz yutturdukları anlar oluyor.

Çok güzel, Allah herkese böyle bir baba nasip eylesin

darısı senin çocuklarına.:)

Son düzenleme:
ah motorum ah

sonunda bende aranıza gelebi,lecegim çünkü uzun zamandır yatan motorum artık ayaklandı koçlarım gine yapmışlar yapacaklarını helal cocuklare size bu arada tekin abi gine düşmüş ayrıca kadir abiye(krozcu_01) motorumu canavar gibi yaptıgı için vede tekin abiye (parlak tekin) boyasını yaptıgı için sonsuz teşekkürler ...............

img0741xm8.jpg

kadir abi sensin dimi,
yanlış görmüyorum, nasılsın abicim iyimisin, ben eski mahalleden erginbay abicim bisiklet toplamıştık seninle hatırlarsan, :)
iyi oldu senide burda gördüğüm nasılsın abicim iyimisin keyifler nasıl,
senin Furkan da büyümüş iyicene galiba...

geçen geldiğimde baktım ama senin yere bambaşka bişi olmuş,
yeni yer mi açtın, açtıysan nerde haberimiz olsun gelince uğrarız abicim...

kendine iyi bak abicim herkese selamlar...

gezide süper olmuş bu arada...

yeni yetişecek olan bu gençliği görünce gözlerim yaşarmadı desem yalan olur.İnşallah ileride büyük başarılara imza atarken de görürüz bu yavrucakları.

7 yaşında abi eğer kardeşime uygun motosiklet bulursam almayı isterimmm
arkadaşım bunların orjinali çok pahalı ama istersen kanunide ufaklıga çok uygun mini bike 50 var tavsiye ederim.

img0741xm8.jpg

kadir abi sensin dimi,
yanlış görmüyorum, nasılsın abicim iyimisin, ben eski mahalleden erginbay abicim bisiklet toplamıştık seninle hatırlarsan, :)
iyi oldu senide burda gördüğüm nasılsın abicim iyimisin keyifler nasıl,
senin Furkan da büyümüş iyicene galiba...

geçen geldiğimde baktım ama senin yere bambaşka bişi olmuş,
yeni yer mi açtın, açtıysan nerde haberimiz olsun gelince uğrarız abicim...

kendine iyi bak abicim herkese selamlar...

gezide süper olmuş bu arada...

evet ta kendisi çok şükür iyiyim sen nasılsın geldiginde tlefon edersen daha kolay ğörüşürüz 0535 3360738 bi an önce motor almaya çalış.

yeni yetişecek olan bu gençliği görünce gözlerim yaşarmadı desem yalan olur.İnşallah ileride büyük başarılara imza atarken de görürüz bu yavrucakları.

ilginize teşekkürler inşallah görürüz. sizin çocuklarınızıda bekleriz.

Son düzenleme:
Kadir abi adananın yeni nesil krosscuları senin eserin olacak galiba :) Hep kendine çalışmak bencilik arada çocuklara da çalışmak lazım.Helal olsun süper baba :cat:

Elinize, tekerinize sağlık bol tozlu bir gezi oldu sanırım...
Parlak Tekin'e de ayrıca geçmiş olsun, nasıl düştüğünü anlatırsanız bize de ders olur diye düşünüyorum...
Olmaz mı?

güzeldi.....

arkadaşlar
saka gibi ama ekipte en yeni ben vardim ufaklıklar benden yüz kere iii durumdalar maaşallah gerçekten bu minikleri federasyonun falan görmesi lazım biraz destekle geleceğin kenanları olacaklar şimdiden gurur duyuyoruz..:cat:
bu arada fotoları çekmişim ama kendimi unutmuşum:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar