Çinlilerin istilası sanal aleme mi taştı?

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çinli motosiklet alınır mı alınmaz mı tartışmaları sürerken, forum mu elden gidiyor acaba. :queen:

nasilyanimd4.jpg

microsoft (explorer) sanırım malzemeden çalmış... yakında rüyalarımızada musallat olurlar.... :santa: bir o kaldı el atmadıkları....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fotu-şup felan değil, bugün bir ara gerçekten böyleydi.:silent:

Ne yani tek gören ben miyim?:silent:

Super Moderator
Sitemizde Çin halkına bol miktarda selam söylediğimiz için bugün öğle saatlerinde bir grup Çin'li hacker, sitemize saldırarak chinesemadeisthebest.net domainine yönlendirmeye çalışmıştır. Konu devamında kontrol altına alınmış olup etkileri hala 1-2 yerde görülebilmektedir.

puahahahah ya iki dakika başı boş bırakmaya gelmiyo siteyi. bi dışarı çıktım çinlililer dadanmış

motosiklet net in de kolpasını yapmasınlar sakın:queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sitemizde Çin halkına bol miktarda selam söylediğimiz için bugün öğle saatlerinde bir grup Çin'li hacker, sitemize saldırarak chinesemadeisthebest.net domainine yönlendirmeye çalışmıştır. Konu devamında kontrol altına alınmış olup etkileri hala 1-2 yerde görülebilmektedir.

Çinlüsülasyon görmedime emindim, evet emindim :queen:

Ellerinize sağlık, geldikleri gibi giderler :cherry:

::alkiis::amerika,fıransa,italya,ingilter,israil.yunanistan..........ve daha niceleri arkamıza geçmişken bizim yaptıgımıza bakın allahın cinlileriyle uraşıyoz....vede ayıp ediyoruz...ulaşamadıgımız cigere mundar diyoz diger saydıgım ülkeler yapmadıklarını koymuyo bize bizi de cinli masalıyla uyutuyolar işte herkezde yiyo bravooooo valla başka birşey demiyorum bravooo bize::alkiis::

kanka benim yazmak istediklerimi yazmışsın durumu kötü olann ülkelerde halkın ayaklannmasını engellemek için çeşitli aktiviteler uygulanır örnek futbol-güzellik yarışmaları - biri bizi sobeliyor gibi bu çinli masalıda yeni çıktı hiçbişey üretemiyoruz ürettiğimizin kaç katını tüketiyoruz ve ne yazıkki çinlilere laf ediyoruz ( Türk Öğün Çalış Güven ) sözünden aldığımız sadece öğünmek galiba

kanka benim yazmak istediklerimi yazmışsın durumu kötü olann ülkelerde halkın ayaklannmasını engellemek için çeşitli aktiviteler uygulanır örnek futbol-güzellik yarışmaları - biri bizi sobeliyor gibi bu çinli masalıda yeni çıktı hiçbişey üretemiyoruz ürettiğimizin kaç katını tüketiyoruz ve ne yazıkki çinlilere laf ediyoruz ( Türk Öğün Çalış Güven ) sözünden aldığımız sadece öğünmek galiba

::alkiis::kan ka bu kadar olur yaw helal olsun sana::friends: ::alkiis::uyanın aziz miletim bu kan uykusundan uyanın önce aynaya bir bakalım eger başkalarının ürettiginden iyi veya kötü bişeyler üretebiliyosak tamamiyle yani dışardan alıp montaj yapmak degilll...işte ozaman birilerini eleştirmeye hakkımız olur
işte benin kankam:mrgreen:::friends:::friends:::friends:::friends:

Super Moderator
olcan138' Alıntı:

Ben bunu geyik olsun diye saçmalamıştım, sonra da unutmuşum biraz... ::utangac:::blusssh:

Şöyle bir habere şans eseri rastlayınca hatırladım...:cherry:

İstemeyerek de olsa sazanavi.com domainine yönlendirdiğim kişilerden özür dilerim...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar