Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

Onaylı kaskların en ucuzu 150 ytl sanırım. ECE onayı arayacaksınız üstünde tabiki.
25 ytl lik kasklarda hiç iş görmez sanmayın. Kaza anında darbenin bir kısmını emer elbette. Ancak kaliteli kasklardan beklediğiniz performansıda beklememek lazım. Büyük ihtimalle ilk darbenin şiddetini önleyecektir.

murat1cq6.jpg

kaskpy8.jpg

bide hiç kafasanıda olmasaydı kimbilir ne olurdu kask kötü olmasına rağmen ikiye ayrılmasını rağmen yine korumuş nekadar kötü olursa olsun birde olmasaydı kafasında surat denilen bişi kalmazdı herhalde

Bu kadarda abartmayın arkadaşım hiç yoktan iyidir o kask.. Kaliteli kask alamayanlar alsın işte herkezin maddi durumu iyi bir kask alacak kadar iyi olmayabilir

illaki oyle ama gerçek olan hayatımız paradan önemlidir arkadaşım onun için biraz sıkıp iyi bir kask ve koruma olmadan binmemek ne kadar uyarız buna oda tartışılır ...

benim kaskım bu, kullanıcı yorumları falan iyiydi, görünüşü de güzeldi, aldım...
ama genelde sizler kasklardan bahsederken airoh'un adını hiç duymuyorum. acaba nasıldır...?

boy

Sence? İnsanlar onca parayı boşa mı veriyorlar sanıyorsun? Bir laf vardır; "kafanın değeri kadar kask kullanacaksın", eğer kafan kırılıp beynin asfalta akacaksa bu seni ilgilendirir. 25 YTL ye bırak kaskı eldiven alamazsın.

@u_baydur
benim kaskım bu, kullanıcı yorumları falan iyiydi, görünüşü de güzeldi, aldım... ama genelde sizler kasklardan bahsederken airoh'un adını hiç duymuyorum. acaba nasıldır...?
Termoplastik = ABS = kırılgan ve dayanıksız malzeme
Ama yine de 25 YTL olan kasklardan çok daha iyi bir koruma sağlar.

Korumalar ile ilgili yorumlar :
http://www.motosiklet.net/forum/mot...z-botundan-montuna-full-koruma-giyiniyor.html

Son düzenleme:
bende de o dandik kasklardan var.kazada çok koruyacağını sanmasam da en azından taştan topraktan koruyor.ama arkadaşlar bu biraz daha kaliteli diye 25 30 ytlye almayın.ben 20ye aldım.konyada aynısını 15e bile satıyorlardı.yani ne kadar kaliteli olduğunu siz düşünün.daha önceki çalınan diğer dandik kaskım
phoenix markaydı hiç yoktan rahattı ve içi tiner gibi kokmuyordu.

bende aynı kasklardan kullanıyorum
en kısa zamanda iyi bir kask almak istiyorum bu kaskla tedirgin dolaşıyorum ....

BeN De bu ikisinden birini alcam ama karar veremedim daha :) speeddog olan yani ikinci daha hoş sanki daha ağır basıyoo :wiinkk: ama birinci oLan da güsel :) düşünsenize ısıkta duruyosun yanda motorun üzerinde bi kafa sana bakıyoo :queen:

kask hakkında

slm beyler sizden bi konuda yardım isticektim. 20-30 ytl'lik kasklar sizce nsl?herkes mondialede kötü dio ama ben kullanıyorum. hiç bi sorun yasamadım. bu kask olaylarıda onun gibi mi yoksa gerçekten kötü mü? (bu kaskı almak istiyorum çünkü ucuz.)yardımlarınızdan dolayı tşk.

daha öncede defalarca yazıldı ve söylendi,bu tür kasklar raftan düşüp ikiye ayrılıyor,sadece polisin ceza yazmasını engeller:cat:

normal bir kask 100 € kadar yanı 180 ytl, alacağın kask 30 ytl ise 180-30= 150 ytl. 150 lirayı harcayacak daha hayati bir yerin varsa ucuz olanından al, zaten paran yoksa gene ondan al. Diğer durumlarda dot onaylı ece standartlı olan bir kask almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar