[Ankara] Safranbolu Turlaması

25 Ağustos Cumartesi saat 11.00'de Eskişehir Yolu "Kafes"te buluşulacak ve şöyle bir Safranbolu turlanıp gelinecek. Gelmek isteyenler tekerlek dönme vakti olan 11.10'dan önce belirtilen mekanda olurlarsa iyi olur.

Kafes, Eskişehir yolu üzerinde giderken ODTÜ kavşağından önce yer alan OPET benzinliğinin içinde.

harita_safranbolu.jpg

hayatım boyunca en çok görmek istediim yerlerden biri inşallah bi gün bana da nasip olur hepinize şimdiden iyi eelenceler :rendeer:

yok pro can yaaa :pale:batısında kalıyorum bi miktar :) sizin mutluluunuz benim mutlulum sizin eelenceniz benim eelencem bi kaç foto da attınız mı topice gitmiş kdar olucam sayenizde :rendeer:

şaka yapıyosun prooo
valla akşama resimleri sitede görmek istiyorum mazeret kabul etmem külahları deişiriz yok yok kaskları deişiriz ona göre:)

gidin bakalım benim memleketime gidin beni soran olursa selam söyleyin benim memleket eflani,safranboluyu da iyi bilirim eflaniye giderken son sapaktan aşaya inin gezecek yerler orda..

safranboluya gelince eflaniye dogru rampa aşaya inince yol sola kıvrılıyor,sonra kavşak çıkıyor işte o kavşak.

burdan şehir merkezi ne inince tamam.

yolun açık olsun eflaniye uğramayı unutma özlemişim oraları resimlerini bekliyoruz...:cat::cat::cat:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
serendepity what a pity :p :mrgreen: cenabı hak beni igrenc bir insan olarak yaratmıs :p

efendim bu gezinin oluşmasında haritaya bakarak büyük hizmetlerde bulunan, ve param yok gezemem demesine rağmen bir gün öncesinin akşam dokuzunda "şurası" diyen prometyusa saygılar sunarım :cherry:
erken yatayım yarın gezicezzzzz yupppiiii :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pro senden birşey daha saklıyorum :p
amasra safranbolu arası 80 km :mrgreen:
karpuzkabuğu düşüyor evet korneeeeeeeeeerrrrrr :cherry:
eyi geceler :)

Abi kac kişi olacak bu gezi grup sürüşümü olacak nasıl olacak biraz açarmısınız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm öteki gezi de var....Ruhşeni baltalamışsın procan..... Zaten 3-5 kişisiniz.... birde 2 ye bölerseniz tamam.....

Ben ruhşenle gidicem....

Budur....:p

Shakulin....:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar