ybr cbr

belki yüz defa tartışıldı ama bidahaki aya inşallah motor alıyom ama karasızım bi türlü karak varemiyom ybr mi cbr mi diye lutfen karar vermeme yardım edin:silent::pr:

ben de günün birinde limuzinimi değiştirmeye karar verirsem iki arada bir derede kalacağım.
aynı sizin gibi. ybr ve cbr arasında yani. en iyisi bu forumu takip edeyim :bounce:

Ben 2 motoruda sürdüm şöyle açıklayım ;
Rahatlık dersen Ybr
Hız dersen Cbr:cat: İşin özü budur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabikide ybr 125 cbrdan da sıkılıacaksın verdiğin para boşa gitmesin bence

Hem ikisi de hem ikisi de değil. Efsane 35 maddi durumun el veriyorsa maksimum hızda 20km/h hızlı gitmek, ivmelenmede biraz daha çabukluk, daha havalı bir motosiklet istiyorsan cbr. Maddi durumun el vermiyorsa, kendini borca sokacaksan, düşürürsem grenaj düşünmeyeyim diyorsan, sağlamlık, ucuz yedek parça daha iyi kask ve mont vs. istiyorsan ybr al derim. İkisi de başalangıç için güzel seçimler bence.

Şimdi, ikiside değil dediğim konuya geleyim. Aytaç hanım ikinci motosikletiniz olacaksa, belli bir tecrübeye sahip olduğunuza inanıyorsanız, otomobili aktif olarak kullanıyorsanız, debriyaj vites alışkanlığınız varsa kesinlikle minimum 250cc. maksimum 500cc.'lik bir motor tavsiye ederim, çünkü bunların ikiside belli bir tatmine tecrübeye ulaşmıyş kişilere yetersiz gelebilir fakat bir ömür boyuda kullanılabilinir, kişiye kalmış.

Ayrıca yeni başlayacaklar için cbf 150'de bu listeye dahil edilebilinir fakat tercihler arasında olmadığı için yorum yapmayacağım...

crf derken cbf'yi mi kast ettin yoksa cbr'ımı? anlayamadım ki bir daha yazsan yardımcı olmak isterim elimden geldiğince...

arkadaslar dusunmenıze gerek yok ben de soyle acıklayayım tarz meselesı eger motoru merdıven olarak kullanmak ıstıyorsanız ; super sport meraklısıyszanız cbr cunku cbr den sonra devam edersınız....eger tourıng dı naked dı dersenız ybr bu acıdanda dusunmek lazım....

cc olarak her ne kadar aynı cc'ye sahip olsalarda tarz olarak tamamen birbirinden bağımsız iki motordan bahsediyoruz. Fiyat performans yedek parça olarak YBR ama diyorsanki benim tarzım race ve bu makinayı basamak olarak kullanacağım ozaman cbr125r bu arada değerlendirirken boyun ve kilon nedir bilemiyorum ama 1.80'in üsrinde boyun ve 90 kilonun üzerindeysen cbr altında çok ufak kalabilir.

Hem ikisi de hem ikisi de değil. Efsane 35 maddi durumun el veriyorsa maksimum hızda 20km/h hızlı gitmek, ivmelenmede biraz daha çabukluk, daha havalı bir motosiklet istiyorsan cbr. Maddi durumun el vermiyorsa, kendini borca sokacaksan, düşürürsem grenaj düşünmeyeyim diyorsan, sağlamlık, ucuz yedek parça daha iyi kask ve mont vs. istiyorsan ybr al derim. İkisi de başalangıç için güzel seçimler bence.

Şimdi, ikiside değil dediğim konuya geleyim. Aytaç hanım ikinci motosikletiniz olacaksa, belli bir tecrübeye sahip olduğunuza inanıyorsanız, otomobili aktif olarak kullanıyorsanız, debriyaj vites alışkanlığınız varsa kesinlikle minimum 250cc. maksimum 500cc.'lik bir motor tavsiye ederim, çünkü bunların ikiside belli bir tatmine tecrübeye ulaşmıyş kişilere yetersiz gelebilir fakat bir ömür boyuda kullanılabilinir, kişiye kalmış.

Ayrıca yeni başlayacaklar için cbf 150'de bu listeye dahil edilebilinir fakat tercihler arasında olmadığı için yorum yapmayacağım...

Bu yazınızı daha önce görseydim belki bende şimdi 250cc sürüyor olacaktım :)

arkadaşım ben ybr 125 kullanıyorum ve çok memnunum şehir içi dersen şehiriçi şehir dışı dersen şehir dışı gitmiyecem demiyor hararet yok ve çok az yakıyor iyiki almışım diyorum kendime ama digeride cbr 125 oda çok güzel şekli yeter dışarıdan bakıldıgında 500 lük bir racer gibi duruyor hiç kullanmadım ama bir ara benim düldülü satıp onubile almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim artık bizi en az 500lük bir makina oyalar diye düşünüyorum :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen:

şekil olarak cbr daha hoşuma gidiyo ama ybr 3000 cbr 5000 ytl ole dusunce birak kazıklanıyom gibime geliyo yani iki arada bi derede kaldım:salut:

o halde maddiyatın hangisine el veriyorsa onu al derim ama ybr'i almam bak peşin peşin söylüyorum:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım ben ybr 125 kullanıyorum ve çok memnunum şehir içi dersen şehiriçi şehir dışı dersen şehir dışı gitmiyecem demiyor hararet yok ve çok az yakıyor iyiki almışım diyorum kendime ama digeride cbr 125 oda çok güzel şekli yeter dışarıdan bakıldıgında 500 lük bir racer gibi duruyor hiç kullanmadım ama bir ara benim düldülü satıp onubile almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim artık bizi en az 500lük bir makina oyalar diye düşünüyorum :mrgreen:

Arkadaşım biraz az sallayalım 500 lük race gibi dediğin motor ybr den daha küçük duruyo..

Pes Artik!:cyclopsan
Cbr & ybr cbr i almassan bizim için küçük senin için ileride büyük bir hayal kirikligi olur. Kime Anket yap 50 kişiden 40 cbr da karar kılar :)

ben kendimce ybr derim.daha işlevsel daha ucuz.125 lik motora 5 milyar çok fazla hatta aşırı bence.o paraya 2. el cbf 250 alsan hadi neyse...

Fiyat kıyaslaması yapan arkadaşlara katılmıyorum.Arkadaşımız belki cbr alırsa 2.ci el, ybr alırsa sıfır alacak ve aşağı yukarı aynı parayı verecek.Benim tavsiyem cbr :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar