- Konu Yazar
iLk okudum yok dedim devenin naLi 140 la gidiyormusta arkasina 140la giderken yusuf binmis yufaa dedim 140 la giderken nasi motor degistiriyoda bunun motoruna biniyosabah okumuycam bundan sonra mesajlari...
yada bundan sonra hep sabah okuycam bole daha zevkli![]()
Senin Bu yazına bende gülmekten öldüm
Ya antepde hiç sarı göremedim. Sadece bir bayi getirmiş fakat kaç aydır duruyo alan yok. Piyasada binenide hiç görmedim geneli kırmızı ağırlıklı.By Mükemmel;769524' Alıntı:Bu modelde ağırlıklı olarak sarı ve yeşil renkler getirildi.Ancak kırmızı, siyah ve alev kırmızısı renkleri de mevcut.Herhalde sipariş üzerine sana temin edicek bayiler bulabilirsin... :cat:
tesekkurler arkadaslar.
umarım By mükemmel arkadasın dedigi gibi olur ve en kısa zamanda burada gorusuruz.
selamlar.
Kardeş bende alırken siyah olmasını çok istedim fakat benim başire yapıp aldığım yerde siyah yoktu siyah motorun olduğu bayi ilede fiyatta anlaşamadık. Şimdi yeşil motor aldım siyahı gördüğüm zaman iyiki yeşil almışım diyorum. Sende kırmızı istiyorsun fakat farklı bir renk alsan bile aldıktan sonra fikrin değişebilir. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.