- Konu Yazar
Herkese merhaba ben siteye bugün katıldım...ve ilk olarka gözüme bu konu takıldı...sebebi ise bu f5 adlı arkadaşımızdan almayı düşünüyor olmam...baştan sona tüm yazılarınızı okudum ve titreme problemi başta korkutsana çözümlerini görüp rahatladım....şuan mondial 125mt kullanıyorum motora alışmak maksatlı almıştım ve çin markası almasaydın problem çıkarır densede 1 senedir kullanıyorum 9500km de ve tek yaşadığım problem benzin ibresine bağlı şamandıranın bozulmasıydı...
ancak şimdi yükseltmek ve bir vitesli motora geçmek istiyorum ama asgari ücretle en fazla f5 olabilir benim için ve bence oldukça güzel ve yeterli motor...zaten gözüm 110km nin üstünde deil...sonuçta antalyada hızlanılıcak çok fazla yolda yok
benim sizden küçük bir yardım isteğim var...öncelikle şunu sorayım(ehliyeti alırken oto vites motorda kurs verildi)bu motorsiklet tam devir vitesmi yari devir viteslimi?...ve vites kullanımını bana kısaca anlatabilecek biri varmı?oto viteste öğrendiğim için vitesli kullanımını pek bilmiyorum ve almadna öncede öğrenmem laızm haliyle...bu konuda yardımcı olursanız minnettar kalırım...
şimdiden teşekkürler...
Kardeş Öncelikle hoşgeldin. Cako anlatmış ama biz ne kadar anlatsakta pek bişe fark edeceğini sanmıyorum. Sen bence motorun üzerine oturduktan sonra motor sahibinden tarif etmesini iste. O şekilde sana daha yardımcı olur. Cako'nun dediği gibi arabadan hiç farkı yok.