Selamlar ...
Yurtsan ATAKAN ile ilgili olarak diğer site ve kulüplerde bu tartışmanın başından beri olan biriyim.Hatta kendisini affettirebilmek adına msn imi yada tlefonumu istedi ancak biz motosiklet kullanıcıları olarak kendisinden özür beklemekte olduğumuzdan dolayı görüşme talebini kabul etmeyerek kendisinin bir özür yazısı yazmasını istedik.
Fakat malesef istediğimiz sonucu alamamnın dışında olay çok çirkin boyutlara gelmeye başladı.
Hakaret içeren ve küçümseyen mailler aldık.
Ve bu konu ile alakalı olarak diğer siteler de dahil olmak üzere bir kampanya başlatmış bulunuyoruz.Birlik olmamızın zamanı şimdi.
Eğer sizler de konumuza katılır ve tepkileri belirttiğimiz şekilde gösterirseniz mutlu olurum.Bu yapmış olduğumuz tepki maili gazeteci olan bir kaç abimiz ve danışmanlarımız tarafından hazırlanmıştır.Desteklerinizi bekliyorum...
""Hepinizden bu konuda bir ricam olacak.
Aşağıda vereceğim mail adreslerine hepinizden ortak bir e-posta gönderilmesini talep ediyorum.
Bu e-posta da sadece şu mesajı yazmanızı rica ediyorum : "Motosiklet tutkunları olarak, hakettiğimizi düşündüğümüz özrü hala bekliyoruz.Hepimizin ortak görüşünü içeren yanıtımız şöyledir:
http://www.guzelliksanati.com/artikel.php?artikel_id=70 "
Bu maili To'ya:
[email protected]
CC'ye :
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected],
[email protected] ""
Koyarak göderin.
Haydi ortak tepkimizi koymanın zamanı geldi...
Bu adamın en büyük özelliği herkese aynı mesajnı yollaması kaale bile almıyor bizleri hadi bakalım hodri meydan o zaman e-postanıza yazmanızı istediğimiz mesaj yukarıda belirtilmiştir gönderilecek kişilerin listesi de aynı şekilde ektedir.
Teşekkürler...