[mt Gaziantep ] + [mt Adana ] Buluşmasi

adana mt size sonsuz teşekkürler misafir perverliğiniz gercekten bizi çok mutlu sizinle tanışdığıma çok memnun oldum adana sıcağına rağmen çok güzel bir gün geçirdik tekerlerinize sağlık sevgili abilerim kardeslerim çok sağolun.Bu arada üzülerek gaziantep mt den ayrılıyorum herkese sevgiler...

Aydemir abi ve hasan abi artık 1 yıl sonrayı beklşiyorum sizin yemeklerinizi yemek için.

Bugüne kadar yapılan en güzel gezilerden birtanesi olmuş bu

Herkesin eline emğine tekerlerine sağlık...

Muğla Mt den kucak dolusu sevgiler.

tebrikler arkadaşlar

yine yoğun iş tempomdan dolayı:pr: katılmadığımbu gezide yeni köprüler kurmanıza ve adanalı arkadaşların misafirperverliğine:rendeer: hayran kaldım :)

Adana İl Temsilcisi
sevgili G.Antep MT.den arkadaşlarım.sizleri ağırlamak bizler için büyük bir zevkti.Umarım lokanta ve ikram organizasyonumu beğendiniz.zaten yazılarınızdan memnun olduğunuz anlaşılıyor.(özellikle ekmek ve kebap)Umarım en kısa sürede bizlerde sizi ziyaret ederiz.hepinize sevgilerimle.

sevgili mod'lar:keşke gönderilecek gibi birşey olsada sizlere ADANA'dan bicibici gönderebilsem.ama mümkün değil.bu yüzden sizlere yerinde,burada ikram etmek isteriz.tabii ki malum ekmek ve acılı ADANA kebabı'nı da.sevgilerimle.

çok güzel bi gündü sizleri tanımak çok güzeldi sayın gaziayıntap mt en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle :rendeer:

mt gaziantep ten gelen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum onca yolu gelip bizimle birkaç saat geçirebilmek için adana mt olarak elimzden geleni yapmaya çalıştık memnun edebildiysek nemutlu bize selamlar ziyareti iyadeyi en kısa zamanda gerçekleştirmek isteriz tekrar görüşmek üzere

Tüm gününü bize ayıran Ahmet abiye özellikle çok teşekkür ediyorum. Adana MT nin bizi karşılayıp uğurlamasına kadar herşey sorunsuz oldu. Yemek, Açma, Ayran Hepsi çok güzeldi. Tüm Adana MT ailesine Sonsuz teşekkürler. Biz sıramızı üstümüzden attık artık Adana MT bize borçlandı. İşallah yakında sizleride bu tarafa bekliyoruz.

komşu geleceğinizden haberim olsaydı tanışma fırsatımız olurdu.ama kısmet değilmiş siz gelirken bizde on kişilik bir ekiple osmaniye zorkuna gidiyorduk. ceyhan civarında sizin gurubu görüm korna çaldım ama bakan olmadı.siz olduğunuzu bilseydim yinede bir selamlaşırdık.zorkundayken orman içinde silah sesleri duyduk avcılar düşüncesiyle pek önemsemedik ama eve geldiğimizde o üzücü olayı öğrendik şehidimize allah rahmet eylesin.elinize sağlık güzel gezmişsiniz.

Aslında biz yolda gördüğümüz her motora korna çalıp selamlaşıyoruz, fakat sizi göremedik görseydik mutlaka selam verirdik belkide sizinlede yolda tanışma imkanımız olurdu. Bu arana bizim haberimiz yok ne şehidi.

arkadaşlar bu muhteşem gecen gezimizde emegi gecen tum arkadaşlara cok cok teşekkur ederim makine .ahmetnr,grar,adanalı,efend-iso,gnusher,barrokas,zion,realaykul,hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim {ederiz}herkes orada cok dost canlısı yakın en önemlisi bizleri memleketimizde gibi hissettirdiler orada hiç yabancılık cekmedik tum arkadaşlara cok teşekkur ederiz inşallah tekrar goruşmek dileklerimizle kendinize iyi bakın gaziantep mt den adana mt ye sevgiler

saltona@Aslında biz yolda gördüğümüz her motora korna çalıp selamlaşıyoruz, fakat sizi göremedik görseydik mutlaka selam verirdik belkide sizinlede yolda tanışma imkanımız olurdu. Bu arana bizim haberimiz yok ne şehidi.

komşum zorkun yaylasında teröristler askerlere ateş açıp bir askerimizi şehit etmişler allah rahmet eylesin ailesine allah sabır versin.

ya arkadaslar bu guzel bulusma ınsallah tum mt cılere ornek olur bızı gercekten cok sıcak ve ıcten karsıladılar sankı yıllardır tanısıyoruz gıbı ama ılk defa bulusup gorusuyorduk sohbetlerde sıcak ve guzeldı helede bıcı bıcı muhabbetı ama suda var yorgunlugumuza deydı ınsallah bızde adana mt ıyısekılde agırlarız en kısa zamanda sızlerıde aramızda beklıyoruz adna mt bu arada ahmetnr arkadasım sana ayrıca tesekkurler bızı hıc yanlız bırakmadın sabahtan aksama kadar butun ıslerını bırakıp bızımle gezdın
:):):):):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Adana Mt'ye çok çok teşekkür ederiz aslında ne kadar teşekkür etsek azdır misafirperver'liğiniz bizi çok utandırdı herşey çok guzeldi hiç yabancılık çekmedik bizleri kendi memleketimizde gibi hissettirdiniz sizinle tanıştığımıza çok memnun olduk en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın..

Sevgili abilerim ve kardeşlerim...

Sevgili Adana Mt üyeleri;

HASAN (MAKİNE)
AHMET(AHMETNR)
AHMET(AİRMAN)
ERHAN (GRAR)
BORA (ADANALI)
İSMAİL (EFENDY_İSO)
ALP (GNUSHER)
CAGTAY (BARROKAS)
CENGİZ (ZİON01)
MEHMET (REALAYKUL)

''TEŞEKKÜRLER ADANA MT''

Güzel bir buluşma olmus resimlerde süper yogun iş dolayısıyla pcde yeni görmek nasip oldu devamını dilerim arkadaşlar

Ya bak ben Teknik Hocayı unuttum en çok tanışmak istediğim Kişilerden biriydi ama onunla tanışamadım.:(:pale: Çoktan beride sitedede göremiyorum işallah bi sorun yokturdur.

Gaziantep İl Temsilcisi
Ya bak ben Teknik Hocayı unuttum en çok tanışmak istediğim Kişilerden biriydi ama onunla tanışamadım.:(:pale: Çoktan beride sitedede göremiyorum işallah bi sorun yokturdur.

evet gökhan al bendende o kadar unuttuk ya

arkadaşlar merhabalar güzel bir gezi olmus ahmet abide katılmıs sizlere inşallah bereber bir gezi düzenleriz. saygılar

Merhaba

Evet güzel bir hatasonu geçirdik. G.Antepli arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Böyle etkinliklerle birçok motorcu arkadaşımızla tanışma fırsatımız oluyor. Böyle organizasyonlarımızın devam etmesini diliyorum. Tüm motorcu camiasına selamlar.

tebrikler,güzel gezi olmuş (en önemlisi kazasız, belasız)... kafa dinleyerek, yalnız gezmenin zevki başkadır muhakkak ama zengin katılımlı, bol muhabbetli geziler başka oluyordur herhalde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar