Feci motor kazasının görüntüleri

Motosiklet yarışında yaşanan feci kazanın görüntüleri

[MEDIA]mms://haberav.mynet.com/hv/pistkaza65.wmv[/MEDIA]

Kaza kötü tabi.Bunun neredeyse karbon kopyası olmuştu 2 sene önce 125 cc de Thomas Luthi yapmıştı kazayı.Kalkıp koşmuştu sonra onu hatırlıyorum.Bu eleman da ufak tefek yara bereyle atlatmış diye biliyorum eurosport spikerlerinin anlattığı kadarıyla...Yani kaza feci görünüyor ama kaza yapanın akıbeti feci olmamış.Paylaşım için sağol:cat:

Biraz beklemek lazım videoyu görmek için...

Tam korumanın avantajı budur arkadaşlar...

:cat:

asm

tam koruma muhakkak faydalı ama Allah'tan motor pilotun üstüne düşmemiş

ezik,kırık vb. şeylerde tam korumada kurtaramazdı mazallah

pistte öyle toza sebep olacak alanlar olmaması lazım aslında(önlemi ne ise artık...),sırf toz bulutu neden oldu bu duruma bence...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam takla atıyor motorda adama bakıp aynı hareketi yapıyor bire bir yani motorla adamın attığı taklalar birbiririn kopyası süper ya allah bişi olmamış..

Fena bir düşüş, iyiki birşey olmamış. toz bir anda görüşü kapatınca Ya allah daldı yarışçı:pale: toz ise kaçınılmaz gibi, bildiğim kadarı ile motor pistlerinin yan tarafları bu tip pissten çıkma durumları için özel standartı olan bir toprak ile kaplanıyor.

Moderatör
Kazanin akibeti degilde, beni en cok dusunduren, baska bir pilot olsaydi carpmadan o kazadan siyrilabilir miydi? Sanki olu$an toz dumani goru$u engellemis ve o yuzden kaza gercekle$mi$ gibi gorunuyor. Fren yapmadan o kazadan kurtulunabilinir miydi acaba?

Pistlerdeki ; Run-off (Kaçış) alanlarında sadece "asfalt , çakıl taşı ve çim" bulunur.
En kötü ihtimal "suni çim" kullanılır ama toprak , kum asla düşünülemez...

Bu pistin neden böyle olduğunu ben de çözemedim. Acaba ilk defa mı yarışılıyor? :silent::silent:

--- ---

Pilot kurtarmaya çalıştı ama arka teker kızakladı ve çarpışma kaçınılmaz... :cyclopsan

Toz bulutu olmayıp da erken görseydi ; belki motoru yan yatırıp en azından kayarak kurtulabilirdi...

pistte öyle toza sebep olacak alanlar olmaması lazım aslında(önlemi ne ise artık...),sırf toz bulutu neden oldu bu duruma bence...

dostum toz bulutu görsen pistte yavaşlamazmısın sen yaw??? adam toz bulutunun içinden kopmuş geliyor belliki bi tehlike var neyine basıyosun o kadar??? bazıları yarış psikolojisi dicek şimdi....

Super Moderator
viper_1' Alıntı:
Bu pistin neden böyle olduğunu ben de çözemedim. Acaba ilk defa mı yarışılıyor? :silent::silent:
Pist tarihi çok eskilere dayanan, fakat artık ihtiyacı karşılamayan bir piste 10 km kadar bir mesafede inşaa edilmiş.(Yani yarış kültürü de var.)
1991'de tamamlandığından beri de (1992'deki birkaç aksaklık dışında) birçok önemli yarışa ev sahipliği yapıyor.(Modern yarışlarda da deneyimleri var.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar