Gözümüz aydın bi motosiklet takmazı daha takar yaptık

345

Cumartesi günü uyandıktan sonra eniştem ben ve kardeşim biraz dolaşmak maksadıyla yola çıktık.Eniştem motorla biz arkasından arabayla 70 80 km hızla keyifle yolalıyorduk.Karşıda bi minibüs galiba yolcu alıyordu tam göremedim yolda durmuş haliyle karşıdan gelenin şeridi kapalı karşıdan da bi transit geliyor sellektörle uyardık adam takmadı tabi yüklendi gaza(egzozundan siyah duman çıktığını hatırlıyorum)ben 150-200 metre kadar arkasındayım eniştemin, eniştem büyük bi çaba ve soğukkanlılıkla silme tabir edebileceğimiz şekilde kurtardı kendini ve yan taraftaki tarlaya attı kendini.Düz bi alan olduğu için kendine ve motora bişey olmadı şans eseri düşmedi.Bizde bi zarar olmadığını görünce hemen döndüm adamı durdurdum.Sorgu sual etmeden indirdim ardı ardına yumruğu...O sırada eniştem gelmiş bide ondan aldı kısmetini takmaz şöför neyse yoldan geçenler ayırdı.Yaptığımız doğru bişey değil arkadaşlar ama eniştemin adamı döverken söylediği -öldürüyordun lan beni-olayın önemini ve nasıl bi kaza atlattığını kısaca anlatıyor galiba...Eniştem olayla ilgili en son hatırladığım transitin tamponunu gördüm ve sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum diyor.Verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık ama sessizde kalmadık o şöför artık motor gördümü daha dikkatli olur eminim...

Yaptığınız doğru bir davranış! Bundan sonra böyle yapmak gerekiyor. Artık hiçbirşey güzellikle olmuyor çünkü... :cat:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu gibi durumlarda öncelikle olayı iyi analiz etmek gerek.
karşı taraf hatalı olabilir ama kavgayı bilerek yapılan hatalarda düşünmeliyiz.
eğer sizi göre göre üstünüze geldiyse tabiki iyi yapmışsınız. bir insanın canıyla oyun oynuyor çocuk. dayak biraz daha olgunlaştırabilir
veya motorculardan nefret te edebilir bundan böyle :)

Geçmiş olsun bence iyi yapmışsınız en azından motorculardan nefret etse bile Trafikte daha dikkatli olacağını düşünüyorum ve buda birçok kişinin can ve mal kaybını engelleye bilir Tekrar geçmiş olsun

ellerinize sağlık vaLLa fark etmeyi bilmeliler çunku bu motorların üstünde oturanlar da can Taşıyor :mad:

yaw ne adamlar...belki siz onu durdurup yaptığı hatadan haberdar etmeseniz bir motosikletliyi tarlaya uçurduğunun farkında bile olmayacak...

trafikte biz (motosikletliler) yokuz gibi davranan zihniyet olduğu sürece kendimiz kollamakda yine bize düşüyor...

geçmiş olsun....

asm

geçmiş olsun,dayakla akıllansa keşke herkes ya dayakta çözüm değil...

345

Sağolun arkadaşlar fark etmemsi imkansız şöyle düşünelim arabayla ben önde olsaydım yine geçermiydi sizce bence geçmez beklerdi düpedüz motor diye takmadı.Ben aslında ona iyilik yaptığımızı bile düşünüyorum günün birinde yine takmaz birini ölüme neden olur vatandaşın biri mezara o da hapise girer.Belki de bunu engellemiş olduk...

ufacık beyinleriyle direksiyon başına geçiyorlar makinesi büyük olanı güçlü sanıyorlar, hiç acımadan indireceksin böylelerini...beni çok sinirlendiriyorlar...:pr:

345

ufacık beyinleriyle direksiyon başına geçiyorlar makinesi büyük olanı güçlü sanıyorlar, hiç acımadan indireceksin böylelerini...beni çok sinirlendiriyorlar...:pr:

Benim böyle durumlarda hep kullandığım bi cümle vardır:Kaza yapsaydık altındaki seni kurtarırdı,peki şimdi seni kim kurtaracak:cherry: Adam daha trafik kuralını bilmiyor benim şerit kapalıydı ne yapayım diyor yaw:pr:

bu işin perçinlenmesi için bulun ve bi daha dövün .bi daha motosiklet sesi duyunca saklancağı yeri karıştırır :bounce:

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı kötektir.

Bunun üzerine söz tanımam. :cat:
Ellerinize sağlık iki tanede benim için çaksaydınız dallamanın suratının ortasına :farao:

böyle bir şahsın grup halinde denk geldiğini düşünmek bile istemiyorum:queen:

ağız burun çarşamba pazarına döner herhalde:mrgreen:

geçmiş olsun aslında burdan çıkan sonuç herkese hakettigi gibi davranılması gerektiği ellerinize sağlık umarım güzel dövmüşsünüzdür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar