- Konu Yazar
Cumartesi günü uyandıktan sonra eniştem ben ve kardeşim biraz dolaşmak maksadıyla yola çıktık.Eniştem motorla biz arkasından arabayla 70 80 km hızla keyifle yolalıyorduk.Karşıda bi minibüs galiba yolcu alıyordu tam göremedim yolda durmuş haliyle karşıdan gelenin şeridi kapalı karşıdan da bi transit geliyor sellektörle uyardık adam takmadı tabi yüklendi gaza(egzozundan siyah duman çıktığını hatırlıyorum)ben 150-200 metre kadar arkasındayım eniştemin, eniştem büyük bi çaba ve soğukkanlılıkla silme tabir edebileceğimiz şekilde kurtardı kendini ve yan taraftaki tarlaya attı kendini.Düz bi alan olduğu için kendine ve motora bişey olmadı şans eseri düşmedi.Bizde bi zarar olmadığını görünce hemen döndüm adamı durdurdum.Sorgu sual etmeden indirdim ardı ardına yumruğu...O sırada eniştem gelmiş bide ondan aldı kısmetini takmaz şöför neyse yoldan geçenler ayırdı.Yaptığımız doğru bişey değil arkadaşlar ama eniştemin adamı döverken söylediği -öldürüyordun lan beni-olayın önemini ve nasıl bi kaza atlattığını kısaca anlatıyor galiba...Eniştem olayla ilgili en son hatırladığım transitin tamponunu gördüm ve sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum diyor.Verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık ama sessizde kalmadık o şöför artık motor gördümü daha dikkatli olur eminim...