Motosikletim ÇALINDI ! İzmir - ÖZDERE

selam
hep okuduğum çalıntı haberinin bir gün ben olacağını hiç tahmin etmezdim.
Bu sabaha karşı saat 03:40 sularında İzmir-Özdere / Özkent sitesinden, evin bahçesinin içerisinden motosikletim uçtu gitti,

35 MKR 63 Plakalı
Kırmızı Yamaha YBR 125
Sol arka sinyali kırıktır.

aynı gece Jawa marka bir motosiklet daha çalınmış. O bulundu çalanlar da yakalandı, ama benimki kaçmış, beraber kaçıyorlarmış zaten. Onlar konuşursa belki bulunur yeri de ben yine de bildireyim dedim.

Menderes / Çamönü / Ataköy tarafında görülmüşler en son.

O bölgelere yakın olanlar, ve hatta tüm İzmir - Aydın vs. deki arkadaşlar eğer kırmızı, sol arka farı kırık bir adet 35 MKR 63plakalı bir Yamah YBR 125 görürler / duyarlarsa lütfen bana aşağıdaki bilgilerden ulaşsınlar.
Lütfen bu bölgedekiler yolda kırmızı YBR lere dikkat edin ne olur ! Daha 6 aylıktı motorum.

İletişim :
Özgür M. Tunca

0555 365 6024
0536 700 0409
0232 797 8882

[email protected]

Geçmiş olsun kardeş,
Bu taraflarda görürsem iletişime geçerim hemen :cat:

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun. inşallah bulunur. ben fikir olarak hiç bir canılıya kötü muamele eilmesi taraftarı değilim ama başkasının meğine saygı göstermeyen kişilelerin bunu hak etmediği düşüncesindeyim.

teşekkürler

yakalanan iki arkadaş birisi kız bu arada, kendi rızalarıyla konuştular zaten, kötü muamele yok.

Bu arada en son bilgimiz TORBALI / Subaşı'nda oldukları yönündedir.
Bilginize
teşekkür

geçmiş olsun. PIERzig TORBALI tarafında ikamet etmiyor mu??
onunla iletişime geç istersen..

teşekkürler

yakalanan iki arkadaş birisi kız bu arada, kendi rızalarıyla konuştular zaten, kötü muamele yok.

Bu arada en son bilgimiz TORBALI / Subaşı'nda oldukları yönündedir.
Bilginize
teşekkür

Tamam o zaman kesin şoparların eline geçmiştir o taraflar pek tekin degildir zaten :S Çaybaşıdır Subaşıdır...
Geçenlerdede jandarma büyük bi operasyonla bütün çalıntı motorları toplamış Karakolun önü motor dolmuş:silent:

Önceden dedigim gibi görürsem iletişime geçerim :cat:
Bu arada işllh motor parçalanmadan bulunur :S

Son düzenleme:
dostum geçmiş olsun inşallah mutlu sonla biter.ben iyice tırsmaya başladım son 1 aydır iyice arttı hırsızlık kendi apartmanımızın içinde dahi demir kapıya kilitliyorum

çok geçmiş olsun dostum tez zamanda bulunur inşallah....allah bu hırsızarın da belasını versin....................

geçmiş olsun adalet burda tecelli etmezse diğer tarafta eder kardeşim umarım bulursun motorunu

çok teşekkür ederim arkadaşlar.

sanırım motoru bulduk. O taraflardan birileri çıktı tanıdık, hırsızların adı adresleri de vardı elimizde, bulmuşlar heralde ki şimdi telefon geldi 2-3 güne motor elinde diye. Anlamadım neden iki üç gün ama sanırım bir bildikleri var ki öyle dediler.
Jandarma bulamadı ama biz bir günde bulduk izini. Demek gayri resmi istihbarat resmi istihbarattan daha çabuk sonuç veriyor.

Teşekkürler hepinize iyi dilekleriniz için.
Umarım çok hasar olmamıştır, zaten şuan akü paneli elimizde bir de kontak yeri kırılmış, bakalım başka ne hasar var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. 2-3 gün demekle içeriden para istiyorlar mı anlamına geliyor, ilginç, ben de anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar