Yurtsan beye tepki maili gönderelim bu yazıya sessiz kalmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efendy_isoİyiki bu topiği açmışın, bu adama birilerinin dur demesi lazım. Benim merak ettiğim konu bu topiği benim topiği gördükten sonra mı açtın yoksa gazetede mi gördün. Yanlış anlama bu soruyu soruyorum çünkü merak ediyorum bu yazarcık hakikaten okunuyor mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben 20-25 tane gonderdim en az...

Bi daha böyle saçmalıklar yazmayacaklarını umarım...

Adamlar yapacak haber bulamıyorlar bu seferde motorcularla uğraşıyorlar...

Gültekin;776625' Alıntı:
haklısınız yurtsan bey.
hepsini gebertelim bu teröristlerin.

bir tamponluk işleri var. "kaza" süsü verip, sıvışırız işin içinden.
cezası da yok zaten. :bounce:

aynen dediğim gibi yurtsan bey. ceza-meza yok...
ama bu sefer teröristler gazeteci çıktı. tüh !...:pale::bounce:

bu serseri, terörist motorcular, 14 yaşındaki gencin hayatını tehlikeye sokmuşlar.
zavallım arabasını paşa paşa sürerken, aynen yazdığınız gibi "kelle koltukta" gidiyormuş.
pis teröristlerin ettiklerine bakın.

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=577506

Son düzenleme:
efendy_isoİyiki bu topiği açmışın, bu adama birilerinin dur demesi lazım. Benim merak ettiğim konu bu topiği benim topiği gördükten sonra mı açtın yoksa gazetede mi gördün. Yanlış anlama bu soruyu soruyorum çünkü merak ediyorum bu yazarcık hakikaten okunuyor mu?

senin topikte okudumm alıntıdır diye yazcaktım sonra araya kaynadı kusura bakmayasın yoksa ne işim var kelebekle felan :pr:

ARKADAŞLAR ( HÜRRYET GAZETESİ OKUMUYORUM ) STİCKERLARI ÇIKATTIRALIM KASKLARIMIZIN ARKASINA YAPIŞTIRALIM BUNU ADANADA BEN YAPABİLİRİM EĞER HERKES ORGANİZE OLURSA GÜÇLÜ Bİ ORGANİZASYON OLABİLİR MALİYETLİ BİŞEY OLACAĞINIDA ZANNETMİYORUM ZANNEDİYORUMKİ FİYATI BİR YTL'YE FELAN GELİR

Son düzenleme:
Kusura bakma ama benim okumadan günümü bitiremediğim tek gazetedir Hürriyet.. Bir kişinin cezasını neden bütün gazeteye mal edeceğiz ki saçmalık... Bizim ondan ne farkımız kalır o zaman... O da üç beş motorcunun yaptığını hepimize mal etmiyor mu ?

Son düzenleme:
bu benim fikrim tubiş katılırsın yada katılmazsın oda senin şahsi fikrin

bu tür ses getirecek bi tepkiyle basın ve yayın organları bizimle ilgili yorum yaparken biraz daha dikkat ederler bence hürriyet düşmanı yada sabah sempatizanı değilim sadece fikrim bu

Aynen Katiliyorum

senin topikte okudumm alıntıdır diye yazcaktım sonra araya kaynadı kusura bakmayasın yoksa ne işim var kelebekle felan :pr:

ARKADAŞLAR ( HÜRRYET GAZETESİ OKUMUYORUM ) STİCKERLARI ÇIKATTIRALIM KASKLARIMIZIN ARKASINA YAPIŞTIRALIM BUNU ADANADA BEN YAPABİLİRİM EĞER HERKES ORGANİZE OLURSA GÜÇLÜ Bİ ORGANİZASYON OLABİLİR MALİYETLİ BİŞEY OLACAĞINIDA ZANNETMİYORUM ZANNEDİYORUMKİ FİYATI BİR YTL'YE FELAN GELİR

Bence de Hürriyet okumuyorum D Medya İzlemiyorum demeli...Motosiklet kültürüne yer vermeyip selülit kültürünü yeğleyen bir medya grubuna Motosiklet tutkunlarının vereceği cevapbu olmalıdır...İso Özelime mesaj at görüşelim...

Hiç araştırma yapmadan, saygısızca ve en kötüsüde tüm motosiklet camiasını bu şekilde gören çok yanlış bir bakış açısıyla yazılmış hasta bir kafanın eseri. Bu konuda birşeyler yapıcaz. Bu kişi kimin sesi oluyorsa lafımız ona da gitsin. Motosiklet kültürü bu ülkede gelişmeye devam edecek. Bu gelişim sürecinde bizde elimizden geleni ortaya koymaya gayret göstereceğiz.

aslında mail gondermek dogru bir hareket.ancak cok ta fazla ciddiye alıp ne kelebek e ne de bu kadına pirim yaptırmamak lazım diye düşünüyorum.onları kendi sacma sapan okuyucu kitlesiyle bas basa bırakın derim

Yurtsan Bey babamın oğlu değil ama birine kızıyorsanız en azından cinsiyetini öğrenmeniz lazım...:p

tepki verirkende sağduyulu olmakda fayda var dimi ama...Hürriyet 2 maille sarsılmaz merak etmeyin...:)

Mt.nete yakışan usturuplu mailler atmanızı rica ederim...yani klavye başında asıp kesmeyin...

Hiç araştırma yapmadan, saygısızca ve en kötüsüde tüm motosiklet camiasını bu şekilde gören çok yanlış bir bakış açısıyla yazılmış hasta bir kafanın eseri. Bu konuda birşeyler yapıcaz. Bu kişi kimin sesi oluyorsa lafımız ona da gitsin. Motosiklet kültürü bu ülkede gelişmeye devam edecek. Bu gelişim sürecinde bizde elimizden geleni ortaya koymaya gayret göstereceğiz.

Bir site yöneticisine yakışmamış...Heleki senin gibi centilmen birine asla...şaşırdım...düzeltmeni öneririm...

Tepkilerinizi medeni bir şekilde vermeyi öğrenmelisiniz beyler...

Son düzenleme:
Yurtsan Bey babamın oğlu değil ama birine kızıyorsanız en azından cinsiyetini öğrenmeniz lazım...:p

tepki verirkende sağduyulu olmakda fayda var dimi ama...Hürriyet 2 maille sarsılmaz merak etmeyin...:)

Mt.nete yakışan usturuplu mailler atmanızı rica ederim...yani klavye başında asıp kesmeyin...

Bir site yöneticisine yakışmamış...Heleki senin gibi centilmen birine asla...şaşırdım...düzeltmeni öneririm...

Tepkilerinizi medeni bir şekilde vermeyi öğrenmelisiniz beyler...

abi haklısın hemide 25 kere haklısın:pr:

bak bişey anlatayım sana istersen

adamın bi tanesi bi camiye giriyo camide üç tane abdest alan adam görüyo , gidiyo bi tanesinin ensesine vuruyo , adam hayr ve şer allahtandır diyo bakmıyo bile adama , sonra ikinci kişiye bi tane sallıyo oda , ya hayır şer allahtan ama bi bakayım bana vuran kim diyo şerrin sahibi kim diyo bakıyo ve abdesttine devam ediyo sonra üçüncü kişiyede bi tane vuruyo üçüncü kişi kısasa kısa mantığıyla kalkıyo aynı şiddette oda ona vuruyo ve o an orda bulunan bi evliya konuyla ilgili yorum yapıyo diyorki

1. kişi :belaya bulaşmayım dedi ve hiç bakmadı bile
2. kişi :Hayır şer Allahtandır Ama bu kişiyi tanıyayım diye baktı simasına
3. kişi :Kısasa kısas mantığıyla kalktı aynı şiddette oda ona vurdu

ve devamında diyorki :Bu yapılanların hepside doğrudur vede haktır diyoo aslında konu ayetlerle felan desteklide ben kısa anlatayım dedim

abi her insanın bu konuya tepkisi farklıdır sen tepkisiz kalırken diğer yandan birileri çok sinirlenebilir bunlar doğaldır bende diyorum zaten haklı olduğu yönler var ama yaptığı genellemenin içinde sende varsın abi ne yazıkki bende varımm sence bi yanlışlık yokmu bi yerlerde

Son düzenleme:
abi haklısın hemide 25 kere haklısın:pr:

bak bişey anlatayım sana istersen

adamın bi tanesi bi camiye giriyo camide üç tane abdest alan adam görüyo , gidiyo bi tanesinin ensesine vuruyo , adam hayr ve şer allahtandır diyo bakmıyo bile adama , sonra ikinci kişiye bi tane sallıyo oda , ya hayır şer allahtan ama bi bakayım bana vuran kim diyo şerrin sahibi kim diyo bakıyo ve abdesttine devam ediyo sonra üçüncü kişiyede bi tane vuruyo üçüncü kişi kısasa kısa mantığıyla kalkıyo aynı şiddette oda ona vuruyo ve o an orda bulunan bi evliya konuyla ilgili yorum yapıyo diyorki

1. kişi :belaya bulaşmayım dedi ve hiç bakmadı bile
2. kişi :Hayır şer Allahtandır Ama bu kişiyi tanıyayım diye baktı simasına
3. kişi :Kısasa kısas mantığıyla kalktı aynı şiddette oda ona vurdu

ve devamında diyorki :Bu yapılanların hepside doğrudur vede haktır diyoo aslında konu ayetlerle felan desteklide ben kısa anlatayım dedim

abi her insanın bu konuya tepkisi farklıdır sen tepkisiz kalırken diğer yandan birileri çok sinirlenebilir bunlar doğaldır bende diyorum zaten haklı olduğu yönler var ama yaptığı genellemenin içinde sende varsın abi ne yazıkki bende varımm sence bi yanlışlık yokmu bi yerlerde

abicim tepki vermenin bir usulü adabı vardır...bize yakışmadı diyorum sadece...mesajları okusana ne kadar antipatik oluyoruz...bende hakların peşinde olurum ama şu seçtiğimiz kelimelere bakarmısın...Allahaşkına yakıştımı...haklılık başka bişey...haklıyım diye aklına geleni yazmak başka bişey...

Mersin İl Temsilcisi
beyfendimize bir sürü teprik mesajı gelmişte üç beş tane motorcunun tepkisinden ne olcakmış

Sana o tebrik mesajı gönderenlerde senin gibi evrimini tamamlayamamış halen yontma taş devrinde yaşadığını zanneden ama yontulamamış insanlar

( şeytan diyo gönder )

şeytana lanet olsun ama sen şeytanilere gönder. karşı şömineden dersin :queen::queen::queen:

adam bana metehan abimizin yazdığı bir yazının sitedeki adresini yollamış şu honda activa ile olan topic pideciler pizzacıların hakkında olan topc şimdi bende sağlam bir mail daha atayım

bay yurtsan olayına hiç birşey yazmadım basın'dan arkadaşlarım'dan kendisi hakkın'da aldığım bilgiler'de (bu bende kalsın) hiç birşey yazmam yorum yapmamın anlamsız olduğunu inandım.
sadece kendisini araştırmaya ve yazmak için yazmamaya davet ediyorum
ha sen kimsin derse? bu şahıs veya forum arkadaşlarım beni yazdıklarımdan değil ürettiklerim'den' motosiklet'ci adına mücadelemden bilen bilir.
motosiklet'ci şarkılarım...
tv programlarım'da motosiklet'ci anlatımlarım...
ana okulu öğretmeni olmam vesilesiyle ana okulu öğrencilerime motosiklet'i motosiklet'ciyi anlatmam ...
birçok basından gazeteci'lerin hakkımda yazdığı yaptığı motosiklet'ci haberleri.
Evet benim gibi bu sektöre bu tutkunun insanlarına emek veren insanları sahip çıkan herkezi sevgiyle kucaklıyorum.
benim bu yolum'da tek başıma değildim hep sizler vardınız admin'ler mod'lar vardı motosiklet'ci gazeteciler vardı hep el elede devam edeceğiz
genç kardeşlerimizi ölüme terketmek istemiyor motosiklet'e bakışı değiştirmek istiyoruz .
bay yurtsan yazmış benim çok güldüğüm sevdiğim hanro'da onun çıkışını onaylamış!!!
handrom mete'cim seni seviyorum ama sana katılmıyorum!!!
yurtsan bey'den uzak dur çünkü o samimi değil objektif değil bunu sende biliyorsun sana kardeşin olarak son yazımı yolluyorum YA SEV YA TERKET
...................................işte bir gazeteci daha
Motosiklet kullanabilecek A2 ehliyetim yok ve henüz bir motosiklete de sahip değilim; ama artan trafik karşısında ufaktan ufaktan bir başlangıç yapmayı düşünenler arasındayım.

Ne var ki bu yaz önceki yıllara göre oldukça öne çıkan `kaza` haberleri nedeniyle birçok insan gibi ben de `acaba` demeye başladım. Nihayetinde İstanbul `da iri iri ciplerin, minibüslerin, otomobillerin arasında iki tekerlekli bir araç kullanmak sanıldığı kadar kolay değil. Birçok yanlış uygulama var; ana yollarda ve caddelerde bisikletin de içinde olabileceği iki tekerlekliler için ayrı bir yol yok. Bazı caddelerde yayalar için bile yeterli yol olmadığını düşününce bundan sonra da bisiklet yolu beklemek biraz lüks olacak.

Birçok sürücü için motosikletler henüz trafikte bir araç olarak algılanmıyor! Bazı motosiklet sürücüleri de iki tekerlekli bir araç üzerinde olmanın her yerde öncelikli olarak geçme üstünlüğü sağladığını düşünüyor! İşte bu iki düşünce tarzı nedeniyle on binlerce insanın büyük şehirlerde daha pratik olmasına rağmen motosiklete geçemediği ortaya çıkıyor.

Motosiklet konusuna ilgi duyanlar açısından geçtiğimiz günlerde biri iyi diğerleri kötü iki tür haberler vardı; Kenan Sofuoğlu , Supersport Dünya Şampiyonası `nda sezonun bitimine daha 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan etti. Hanspree Ten Kate Honda takımı adına yarışan Sofuoğlu , böylece motor sporlarında dünya şampiyonu olan ilk Türk unvanını kazandı. Formula 1 yarışlarında, Dünya Ralli Şampiyonası ana takımlar klasmanında ve daha benzer otomobil sporu organizasyonlarında esamesi okunmayan Türkiye şimdi sessiz bir kahramanla motosiklet dünyasında `ben de varım ` demeye başladı. Bu başarı başka isimlerin de bu alanda kendini geliştirmesinde öncülük yapacak. Sofuoğlu `nun motosiklet tamircisi babasının dükkanında gizli gizli başladığı motosiklet sevdası genç yaşta zirveye çıkmasını ve haklı olarak başarısıyla gazetelerin sürmanşetlerini süslemesini sağladı.

Aynı hafta içinde gazetelerin sürmanşetinde yine bir motosiklet haberi vardı; ama bu kez bir başarı değil alkolle gelen bir hazin hikayeydi haber olan. Alkollü olarak motosikletin direksiyonuna geçen kurye arkasında oturan kız arkadaşını E-5 yolu üzerinde düşürdü. Genç kız ise hiçbir anne babanın görmek istemeyeceği bir şekilde hayata veda etti. Kazalar Türkiye için terörden daha fazla insan kaybı anlamına geliyor. Bir gün içerisinde 30-40 kilometre yol yaptığınızda birkaç maddi hasarlı kazayla karşı karşıya kalmanız içten bile değil. Son yıllarda trafiğe yoğun bir şekilde katılan motosikletler de artık bu kazaların bir parçası olmaya başladı.

Motosikletli kaza haberi bu yaz ilk kez gündeme gelmiyor; önce bir gazeteci, sonra bir motosiklet tutkunu doktor, İzmir Çeşme otobanında iki kişi, Edirne `de bir kişi, Manavgat `ta bir kişi öldü. Her ne kadar otomobilin aksine motosiklette çarpan ya da çarpılan taraf olmak çok fark etmese de olan kazalarda genellikle motosiklet çarpılan tarafa oluyor. Bir istatistik tutmadım ama çarpanların en az üçte biri alkollü. Yani, muhtemelen motosikleti görmüyor ya da tam olarak seçemiyor. Kask kullanmak önemli oranda güvenlik sağlasa da motosiklet kullananlar açısından en önemli konu, kontrol edilebilecek süratin üzerine asla çıkmamak olmalı. [email protected]

şimdi bu yazıyı okuyan yarım akıllılar işine geldiği gibi alacak dersi buradan yollarda bizi daha çok sıkıştıracak bir TERÖRİST eksiltmeye çalışacak bu hedef göstermektir ve SUÇTUR bence bir motorla arabanın ilk yaptığı kaza bu adama MAL edilmelidir ve suç duyurusunda bulunmalıdır YİTİP GİDEN CANLAR YETER

sayın atakan;

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3451980&p=2

başka bir yazınızda sunduğunuz medeni yol kavramını keşke önce siz şiar edinseydiniz.
her motosiklet sürücüsünü potansiyel serseri, trafik teröristi görmek ve göstermeye çalışmak yerine, bu insanların kim olduklarını, neden gazetelere manşet olduklarını araştırsaydınız.
buna imkanınız vardı.

"ele verir talkını, kendi yutar salkımı" deyişine muhatap olmamanız için, aynı köşede bizlere bir özür yazısı yazabilirsiniz.

bekliyoruz.

sayın köşeyazarı, mete'yi örnek göstereceğine, denizcimuzaffer'in, forrap'ın ve diğer arkadaşların içten mesajlarına baksın.

önyargı olayını işine geldiği gibi kullanamayacağını, kendisiyle nasıl çeliştiğini, samimi olması gerektiğini ve "özür" beklediğimizi yukarıdaki mesajımda belirtmiştim.

madem beyefendi buraları okuyor, bunu da görmüş olması lazım. :bounce:

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Tartışma,hakaret ve genel anlamda uygunsuz içerikteki mesajlar silinmiştir.Tekrarı halinde forum kuralları dahilinde ceza verilecektir.Yazışmalarımızda lütfen düzeyi koruyalım.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar