Yurtsan Bey yazısında demişki
"Gazetenin muhabiri Nurdeniz Kutsal, Dünya Supersport Motorsiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun arkasında motosikletle hız yapıyorlar."
Oyazıyı dikkatle okumamış herhalde !! Diğer tüm genellemeleri gibi magazin yapmış , belkide ciddi gazeteci olursa Emin Çölaşan gibi olacağından korkmuş ??
Kenan Sofuoğlu o fotoğrafı trafiğe kapalı alanda çektirmiş , gidilen mesafede çok ama çok kısa bir mesafe , keşke gazeteci hanıma uymasa idi de böyle magazin muhabirleri ( bence magazin muhabirisiniz Yurtsan bey , katil 4 tekerleri görmezden gelmişsiniz ) böyle bir dikkatsiz ciddiyetsiz yazıya malzeme olmasa idi
Bende sunu yazdım ;
"Sn Atakan size yazılacak pek cok cümle var ama anlamsız geldi bir an , rekabet amacı ile bir karalama yazısı yazıyor bir magazin haberi tadında köşenize taşıyor , hayatını motosiklete adamış pek çok sürücüyü zan altında bırakıyorunuz .
Ayrıca Kenan Sofuoğlu nun o gazeteci hanımla çekilen fotografı trafige kapalı ve kısa bir mesafe kapsamında çekilmiştir , keske çektirmese idi ve magazin malzemesi olmasa idi ,
İsterdimki profesyonel eğitimlerini almış , korumaları tam , hayatını motosiklet felsefesine adamış özgür insanların belediye ve karayollarının hatalı banketleri , çukur dolu yolları , katil kamyon ve delicesine sürat yapan 4 teker sürücülerini konu alın ,
YURTSAN BEY , MOTORSIKLET KULLANICILARI INSANDIR , PEK COK MESLEK GRUBUNA MENSUBUZDUR , KARIYERLERIMIZ KAS ICINDE BILINMEZ AMA BIR GUN O KASKIN ICINDE BIR YAKININIZ OLDUGUNDA BIZLERI ANLAMAZSINIZ UMARIM
Emin Çölaşan sonrasında Hürriyet okumaktan vazgecmek üzere idim , bu yazınızdan sonra gazeteyi almaktanda , sitenize girmektende vazgeciyorum , katıldıgım her platformda bu fikrimi sonuna kadar konusacagım , yazık....
Biliyormusunuz bizler Özgür ruhlu insanlarız , Peki sizin böylesi Özgür ruhu varmı ? Pek zannetmiyorum ....."
syg
günan ülgen