slm gencler

Slm gencler,
Sitenize almanyadan katiliyorum.
Birkac gün öncesi, motor ile türkiyeden dönüs yaptim,
Herkeze slm :pr:

aramıza hoşşgeldin de o kızgın işaret ne demek oluyoo :cherry:

Moderatör
R6 ile Turkiye-Almanya.. Ucakla mi trenle mi gelip dondunuz, yoksa motosiklet ile mi? Motosiklet yaptiysaniz bu yolculugu neden ornek teskil etmesi acisindan resimlemediniz? Cok mu soru sordum? Cok mu soru sordum derken bile sanirim soru sordum :p Aramiza ho$ geldiniz..

Gelisim kara yolu üzeri, istanbul,marmara bölgesi, ege bölgesi gezerek. Dönüs ise cesmeden - brindisi ve yine kara yolundan almanya idi. Resimleri pek yakinda yükleyecegim.

ihtiyar aramıza hoşgeldin...kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle... tevellüt kaç?::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

Ya abicim,yazdigina cok sasirdim, daha dogrusu cok sevindim. Yolculugum iyi ama bayagi uzun sürdü. Sizin bu siteýe bir alismam lagzim. Hadi ablama´da slm,öpüldünüz. Hakan.

Ya abicim,yazdigina cok sasirdim, daha dogrusu cok sevindim. Yolculugum iyi ama bayagi uzun sürdü. Sizin bu siteýe bir alismam lagzim. Hadi ablama´da slm,öpüldünüz. Hakan.

Hakan pazartesi akşam evde olucaz msnden görüşebiliriz evdekilere çok selam çocukları bizim için öp by by:rendeer:

aramıza hoşgeldinde niye kafanı vuruyon.. türkiyeden gittin diyemi..
neyse tekrardan hoşgeldin:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar