selamlar herkese,
bugün başıma kötü bir olay geldi.sabahleyin evden çıkıp içerenköye gittik artçımla birlikte,motoru bırakıp iki saatliğine başka biryere gittik geldik farketmeden motora bindik tam hareket ettim,bi baktım arka lastik fıslamış,hem de sonuna kadar

kaynar sular boşaldı bi anda kafama.artık şansızlık dedim sonra bi baktım 15 metre ilerde bir mondial servisi vardı bu da şans heralde, dua ediyorum yolda giderken başıma gelmedi bu olay bu da ayrı bi şans,,çünkü o 15 metreyi gitmek için gazladım anında altımdan kaydı motor inip götürdüm artık, yolda aynı şey olsa direk yere kapaklanırdık heralde.neyse mondial servisinden arkadaşlar gayet iyi insanlardı,ilgilendiler epeyce önce lastiği şişirdik,biliıyosunuzdur belki ama bilemeynler için anlatıyım o şamyel delinince lastikten çıkmıyo delikten gelen hava,(eğer delinen yeri delen şey kapamışsa)sibobun ordan hava kaçırıyo,ben de anlamadım once sibob ne alaka dedim,ama sonra baktık lastiği çıkarıp şamyel delinmiş fakat hava cıkacak yer bulamadığı için sibop yerinden hava kaçırmış,neyse şamyeli(doğru mu yazıyorum bılmıyorum) değiştirdik yenisiyle(15ytl idi yenisi) hazır gelmişken orasını burasını kurcaladık biraz gıcırdayan yerlerine spreyler sıktık arada buji yi değiştirdik sorunlarımızı hallettik,çivi batmış bu arada lastiğe,aklınızda bulunsun ara sıra yoklayın beyler lastikleri içerde batık bi sürü şey cıkıyo (cam parçaları,çiviler vs)hatta mümkünse çıkarıp lastği detaylıca bakın.
ucuz atlattım yani

bu arada ön taraftan motor çalışırken fazladan bir ses geliyor sübab ayarı kaçmış sanırım bi haftadır o ses artarak devam ediyor ve ben bir türlü ona baktıramadım bugunkü mondial deki cocuk anlamadı sorunu tam ,acaba oyle kullanmamın motora bi zararı olmuşmudur?bgn yarın yaptırcam ama bugune kadar bi zararı dokundu mu bılmıyorum

son olarak arkadaşlar; aranan adamı buldum günün sonunda!!!evet ydanisi gittim saklandığı yerde bastım !!

tanıştık sohbet ettik,çayını içtik, yanlız varya bütün forumcuları tek tek gittim buldum muratdiksözü buldum tanıştım,kesmedi taa avcılara criminale gıttım,o da yetmedi bgn de ydanisi buldum

stormlordu, novarixi de bulcam

toplanma organizasyonunu yapmak bana kalmış galiba bana sobelenenleri sobelenmeyenleri de saklandıkları yerlerden çıkarıyor haftaya pazartesinden sonra herhangi birgün topluyorum bir araya